Já colu pil rád do roku 1904. To jsem si seděl na terase jednoho Chicagského baru, poslouchal zpěv ptáčků a usrkával ze sklenice. Pak do ní přestali přidávat kokain a já se na to hnusný nezdravý pití vysral...
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Já colu pil rád do roku 1904. To jsem si seděl na terase jednoho Chicagského baru, poslouchal zpěv ptáčků a usrkával ze sklenice. Pak do ní přestali přidávat kokain a já se na to hnusný nezdravý pití vysral...
....dopr*ele co k tomu dodat?
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
@hRDLA: Tohle já jsem si NIKDY neřekl, opravdu NIKDY. Až pak jednou jedinkrát jsem se rozhodl, že už se neOpiju, nikoli nenapiju - čili neztřískám jak hovado, jak se mi to párkrát povedlo. Když jsem to udělal naposledy, došla mi trpělivost. A fakt že ne - od té doby jsem to nikdy neudělal. Pravda, je to zatím jen asi rok a půl, ale stejně
@Mike: Super meme
Upravil/a nagasadowcz dne 27.01.2014 00:28
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Hergot, čím víc času trávím nyní venku, tím více obdivuju obyvatele Skyrimu - však víte, jak kolikrát chodí v krátkých rukávech, nebo jen ledabyle oblečený do nějaký tý kůže...
Teď jsem došel do školy, bílej, jak sněhulák. Mac právě leží na stole před řadou školních pc, iphone vedle něj a ano, jsem ve škole asi pět minut, ale už jedna spolužačka: "hej, ukaž ajfoun" ...
Teď jsem došel do školy, bílej, jak sněhulák. Mac právě leží na stole před řadou školních pc, iphone vedle něj a ano, jsem ve škole asi pět minut, ale už jedna spolužačka: "hej, ukaž ajfoun" ...
U nás ani vločka ...... na stole mě leží kafe a už tady byl za mnou jeden "ufoun"
Ještě že sem touhle mobilománií nezasažen, reklamou neovlivněn a nesnáším cokoliv značkovýho (teda mimo nožů)....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mike napsal:
Docela závist, mě ty vločky docela se...
Jakej ufoun? ... Já mám značky rád - v základu tydle: Pepsi and Coca Cola, Apple a Marks and Spencer.
Jeden kolega, u něhož jsem přesvědčen, že je z jiný dimenze...... nebo má minimálně vlastní svět
Pepsi a CC....... pfff když už, tak Kofolu
nakousnutý jabko .... to snad radši přeskočím...
M&S...... google mi prozradil, že to sou prodejci hadrů, takže nezájem
Koneckonců, všecko nakonec budou dělat číňani........ dopoledne jednu značku, odpoledne jinou.... ale furt ty samí lidi, takže ty značky se stávají opravdu pouhými značkami bez jakéhokoliv významu.......Made in PRC
.
@Máha: Sem ti říkal, že Mechanickej pomeranč je dobrej
@Mike: já se s tebou nehádám, co je nej, jenom dávám všanc svůj názor ...... nemám potřebu mít všecko nejlepší Jinak... zanedlouho bude všecko "Made in PRC"
Upravil/a EldeR dne 27.01.2014 14:28
.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.