Mopidu napsal:
Tak jsem si koupila Saint's Row: The Third.....a jsem o 200 lehčí
Já jsem koupil balíček her za 249 takže mám co pařit. 4 epický hry a pak jsem si koupil AC3
A už fakt začínám šetřit (vím, že to říkám furt.. ale teď mám opravdu co hrát)
Pokud to někoho zajímá teď dávaj na čt1 Objektiv - Černobyl
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Mopidu napsal:
Já jsem koupil balíček her za 249 takže mám co pařit. 4 epický hry a pak jsem si koupil AC3
já si koupila tu Full edition se všema DLC takže supr ale dokud je to free, tak budu asi hrát IV (už jen dnes), ale aspoň si vytvořím postavu
@LordeS: Jo, už jsme se dovtípili, že máte, kluci problém. Od toho je tu ale Hate park, popřípadě PMky, ne Nekonečná
@hRDLA: Jo, když jsem pátral předběžně na Googleu, tak jsem ten prográmek našel. No, uvidím. Ještě to dnes zkusím s klávesnicí, ale vidím to na gamepad.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mopidu napsal:
já si koupila tu Full edition se všema DLC takže supr ale dokud je to free, tak budu asi hrát IV (už jen dnes), ale aspoň si vytvořím postavu
Tak Full edici jsem mohl mít taky za 200.. ale balíček tipu Saint´s Row 3 a 2 + Sacred 2 a Risen 2 (Na Risen se fakt těším ) za 249 sem prostě nemohl přehlídnout.
Navíc mám to AC3 na to se taky těším, možná konečně s něčím překonám Gmód. Páč nejvíc nahraných hodin mám zrovna v Gmódu. Jenže nevím co nainstalovat dřív
Dobře, píšu si "+1" na seznam "věcí, které nemám dělat na nekonečné, abych tím Whirta neotravovala" hned za "bavit se o francouzštině", "bavit se o Dawkinsovi" a "psát jednoslovné příspěvky".
Na svou obhajobu snad jen že +1 má stejnou obsahovou hodnotu, jako kdybych v několika větách Lena parafrázovala, což mi ale přišlo zbytečný, jelikož vše bylo řečeno a já pouze chtěla vyjádřit souhlas.
Tasemnice napsal:
Dobře, píšu si "+1" na seznam "věcí, které nemám dělat na nekonečné, abych tím Whirta neotravovala" hned za "bavit se o francouzštině", "bavit se o Dawkinsovi" a "psát jednoslovné příspěvky".
Na svou obhajobu snad jen že +1 má stejnou obsahovou hodnotu, jako kdybych v několika větách Lena parafrázovala, což mi ale přišlo zbytečný, jelikož vše bylo řečeno a já pouze chtěla vyjádřit souhlas.
Tasemnice napsal:
Když jsme se o něm tehdy bavili, Whirt prohlásil, že ho to z nekonečné odradilo.
Aha.
No, Dawkinse taky rád nemám, ale na druhou stranu kdybych řekl, že jsem proti tomu, abychom, resp. aby se zde lidé nebavili o tom, či onom, že se mi to nelíbí... No, Whirt teď z nás radost určitě nemá...
Nazdár všichni ... dávám vám +1 za to, že ste vstali dřív jak já, potom LordoviS +1 za nový pojem hRDLOfílie , Whirtovi +1 za to, že udělá jarní úklid a všem ostatním +1 za cokoliv Ještě bych navrhnul zavedení takovýho toho tlačítka "Like", páč to by si jistě našlo spoustu obdivovatelů A teď se s váma na chvíli loučím, páč du vařit a bude se mi po vás mocinky mocinky stejskat cmuk...
EldeR status: Vařím nějakou mňamku a pak si na ní budu čvachtat
P.S. Sorry Whirte, já prostě musel .....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mopidu napsal:
Nechte Whirta bejt, tak je to prďola, no a co, kdo není
Ale dyk jo.
Já taky.
EldeR napsal:
Nazdár všichni ... dávám vám +1 za to, že ste vstali dřív jak já, potom LordoviS +1 za nový pojem hRDLOfílie , Whirtovi +1 za to, že udělá jarní úklid a všem ostatním +1 za cokoliv Ještě bych navrhnul zavedení takovýho toho tlačítka "Like", páč to by si jistě našlo spoustu obdivovatelů A teď se s váma na chvíli loučím, páč du vařit a bude se mi po vás mocinky mocinky stejskat cmuk...
EldeR status: Vařím nějakou mňamku a pak si na ní budu čvachtat
fulo77 napsal:
no fuj, ty sa učíš nejakú biológiu ako moja frajerka
Máš dobrý vkus
to rozhodne raz mi rozprávala o včielkach, som neveril koľko zaujímavých vecí je na tých malých vecičkách raz som si aj robil jej test, skončil ale fiaskom samozrejme myslím test z biológie
fulo77 napsal:
no fuj, ty sa učíš nejakú biológiu ako moja frajerka
Máš dobrý vkus
to rozhodne raz mi rozprávala o včielkach, som neveril koľko zaujímavých vecí je na tých malých vecičkách raz som si aj robil jej test, skončil ale fiaskom samozrejme myslím test z biológie
Aha, já myslel že těhotenskej
..ozvy se na Steamu kdyžtak
Upravil/a Mahoney dne 19.01.2014 13:05
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.