Tak i já se přidám k zástupu spokojených. Mám velkou radost z toho, že jsem se trefil do noty tátovi, a koupil mu super hyper sadu repráků, sice jen 2,1, ale teda jede to nádherně, takže to mi udělalo radost. Jinak já jem dostal 2 knihy o Ludvíkovi XIV., jak jinak, že u mě, nějakou ultra drahou voňavku (škoda peněz), a kupu praktických věcí, ano, i ponožky se letos konaly, protože jsem si je vždycy přál. -.- … nějaký drahý věci ne, nic jsem nechtěl. (když potřebuju, houknu během roku) Takže, za mě spokojenost.
sakra co já bych dal za ponožky... deset párů čistě černejch fuseglí a měl bych pokoj od toho zasranýho párování, který nenávidim...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Sakra, tak jsem asi už vážně starej moje babička mi dala Vánocům knihu pro seniory se specialnim velkým písmem..... (je to její oblíbený autor).
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Vy tu všichni píšete, jak jste udělali radost. já to nepsal, protože dárky shání mamka, já jí akorát vždycky dám peníze. Neb ženy v domácnosti mé vždy uvítají oblečení a drogerii a v tom já se absolutně nevyznám
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No... Nepočítal jsem ,že tu už někteří v šest hodin budou hlásit nadílku Letos jsem pod stromeček téměř nic nedostal protože jsem si všechno naprosto vypotřeboval při koupi výtvarných potřeb. Každopádně jsme až do teď hráli Cards Against Humanity.
Můj triumf byl jednoznačně následující:
Grave robbing - that's how I want to die!
Vykrádání hrobů - tak chci zemřít!
A představte si - můj bratr dal body někomu jinému!
Mimochodem... První co se stalo u našeho vánočního stromku bylo to, že kus prskavky se záhadně odlomil od zbývající části a spadl na jeden z dárků směřovaných ke mě. Prskavka se propálila až k obsahu a udělala do mé nové mikiny solidní díru
Upravil/a Whirt dne 25.12.2013 03:17
EDIT: Tak jsem na něco o rytíři přišel. Zaprvý, musím se farmit abych si zvýšil Endurance a tím pádem výdrž. Taky je nejbezpečnější s ním bojovat na jednom schodišti, jelikož jeho rozmáhlý útoky mě tam nezasáhnou Ah, kde bysme byli bez bugů
Už jsem mu vlastně ubral půlku HP ale pak jsem se já blbec otočil a on mě bodl....
Upravil/a BadWolf dne 25.12.2013 10:55
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA: Ooo, super
I když ono v Dark Souls ti obvykle je hned jasný jakou chybu si udělal páč je obvykle naprosto stupidní Ale kdybych něco nevěděl tak se optám
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.