Tas: No, pokud tam nakonec budou a ty to díky tý přípravě přežiješ tam někomu zachráním život **19 Za to si udělím achievment. A radši si ho udělím předem abych na to nezapomněl:
BW: No především to bude znamenat, že objevíme nový druh- možná i rod- a jelikož mi zachráníš život, bude pojmenován po tobě Maluslupus (u nás na fakultě pojmenovali motolici po značce piva, tak proč ne...)
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Lidi, musím uznat, o seriálu American horror story jsem celkem pochyboval.. po shlédnutí šestého dílu se od toho nezvednu z křesla, je to skvělý, fakt že jo .
BTW, už mi přišel Dead Space 2 a nadchli mě tři věci (i když jsem to ještě nehrál)
1) Krásná krabička mi ležela na stole už když jsem se vrátil domů (nikdo tu nebyl), to bylo milý.
2) Není to EA classics !!!
3) Vzhledem k tomu že to druhý asi nebudou bonusy tak se to asi instaluje na dvou discích ! Připomělo mi to ty časy kdy člověk instaloval Baludr's Gate na čtyřech discích
Jak já miluju krabicovky !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No oni ty začátky CD taky nebyly žádná sláva .... pálený CD nechtěly mechaniky číst, lisovaný CD dávali lidi do mrazáku, protože po zahřátí v mechanice kolikrát nešly načíst taky ..... To bylo teprve dobrodružství a nervy, když jsi nevěděl, jestli to vůbec nainstaluješ Kolikrát to dopadlo tak, že sis musel i s originálním CD k někomu dojít, vzít s sebou harddisk a nechat si to u něho zkopírovat, protože tvoje mechanika si s tím CD prostě nerozuměla
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Njn, v dnešní době to pokročilo na "Zaplať nějakým pitomým PayShit a pak 12 hodin čekej než se ti to stáhne abys nakonec zjistil že se to na 99% sekne"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.