Tak jsme hráli ME3 MP a skoro jsem překonal hRDLu, resp. on mě překonal o 300 bodů Ale co víc, 3 vteřiny před extrakcí mě chytil Pretorián aby mě insta killnul ale mě se povedlo mu nějak uletět a tak jsem skončil jediný živ Viz. obrázek XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Hele BW ... si říkám jak vidím to ME takže už máš net v pohodě? jakože i na to ME MP ? by jsme mohli zahrát profesionálně samozřejmě proti collectorům na stříbro
Škorpe, zapomínáš na ten podstatný problém a to že nás to přece nepřipojí, teda aspoň na ME3 MP ne
A BTW, sušenky jsem nenechal běžet přes noc ale i tak, mám 11 strojů času, 1 tu antihmotovou blbost a dělám prozatím 5 798 524 sušenek za sekundu
Jinak lidi, jsem nemocnej a doktor mi řekl že minimálně do pátku sem doma. Yey !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak jsem si sakra opět zařídil kartu do knihovny, takže vás zdravim, bando... No nic, jdu si půjčit nějaký brak, kde chlast a krev teče proudem...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Vydám se takhle jednou do Brna (kvůli studiu) a první den tam si říkám, že bych se navzdory své nervozitě z velkých měst mohl podívat do centra.
Nastuduju si jízdní řád šalin, nasednu, vystoupím a neuhádnete, kdo byla první osoba, do které jsem vrazil, když jsem se nedíval kam šlapu? Poznal jsem ho dřív, než jsem se vůbec podíval - po hlase. Byl to totiž Donutil...
Ve spěchu řekl něco jako že se nic neděje a spěchal někam do pryč, ale první chvilky v Brně se vydařily...
Ligosi vitej v klubu Já jsem před cca 8 lety vrazil do Donutila v Třeboni v lázeňském bazénu. Taky to vzal v klidu.
I chudák jedna malá! - promiň, omylem jsem se ti sem vecpal, ale už to tak nechám, pokud ti to nevadí... Ligos
Upravil/a Ligos dne 08.10.2013 15:34
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
koniaash napsal:
Tak jsem si sakra opět zařídil kartu do knihovny, takže vás zdravim, bando... No nic, jdu si půjčit nějaký brak, kde chlast a krev teče proudem...
Zdarec, tak můžeš chodit na veřejný internet, je-li v té knihovně a častěji sem chodit.
Tak jsem si říkal že si do SR4 dám vlastní songy ale ono se to nepovedlo 5 hodin jsem s tím zápasil a nic jsem naštvanej
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
BadWolf napsal:
Škorpe, zapomínáš na ten podstatný problém a to že nás to přece nepřipojí, teda aspoň na ME3 MP ne
A BTW, sušenky jsem nenechal běžet přes noc ale i tak, mám 11 strojů času, 1 tu antihmotovou blbost a dělám prozatím 5 798 524 sušenek za sekundu
Jinak lidi, jsem nemocnej a doktor mi řekl že minimálně do pátku sem doma. Yey !
Pozadu Mopi, pozadu, já už mám mnohem víc
Holt jsem sušenkovej magnát no.1
Sorry za double post ale TADY JE TO KUJA MRTVÝ!
Říkal jsem si máma mi nedovolí tolik na komp když sem nemocnej a hraju Dead Space 3 s Tondulínem, to tu bude zas několik nových stránek a ono za téměř 24 hodin nepřibyl JEDINEJ příspěvek! A pak si stěžujete na to že je to tu mrtvý !
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.