Koukám na to "Monsters Inside Me" z Animal Planet. Zatím se mi to líbí, jen mi trochu vadí to typické americké vyvolávání fascinace drsným hlasem vypravěče, který to čte jak by komentoval Janovu Apokalypsu, co zrovna probíhá Ale zvykám si.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Naga:
Mně se nejvíc líbilo to zakončení: "A pro Trautenberka je to poučení, jak jsou Češi chytří"
Ad Monsters: Jo, to mě od toho tehdy taky trochu odradilo... navíc mám z těch dvou dílů dojem, že to občas dost přehání. V tom díle s Toxocarou to skoro vypadalo, jako by běžně nějaký chlapeček kompletně oslepnul, přitom je to vzácnost, většinou je ten parazit téměř neškodný a hledí si svého.. a i když už oko napadne, k úplnému oslepnutí dojde vzácně, většinou jen zhorší zrak a dá se to operovat. Ale takhle to asi lidi baví víc
Daleko horší mi připadá, jak poslední dobou ve zprávách k nějakým tragickým událostem dávají tu dojemnou hudbu do pozadí a celé to říkají hrozně dramaticky. Jsme se ve škole vždycky učili, že "publicistika by neměla být emocionálně zabarvena" nebo něco takového
Upravil/a Tasemnice dne 17.09.2013 14:30
Hurvínka jsem taky dřív miloval. Ale štvala mě skutečnost, že jsou to jen dřevěné loutky. ...ale stejně ho poslouchám dodneška
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
To, že to byli jen loutky mě nevadilo, vlastně to byla šance, jak mít celou eskadru z večerníčku doma (a taky že jsem měl ). Do teď mám doma polici plnou Hurvínkových kazet
Mimochodem zde jsem udělal takový rozbor postav z Krkonošských pohádek a závěr, proč se mi to možná tolik nelíbilo. Snad tím nikoho neurazím.
Audio kazet mám doma asi taky min. 20. Radši poslouchám MP3. Smutné je, že dnešní 15-leté děti(nechci nikoho urazit, pokud se mezi ně nepočítáš, klobouk dole palec hore) nevědí, co je to audio kazeta. :-(
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Já a mí bráchové jsme na nich vyrůstali. Někdo sbíral známky, my jsme nadšeně pirátili kazety
Ale dnes už taky využívám jen MP3.
Doma máme ještě kromě kazeťáku i páskový magnetofon se sbírkou Karla Plíhala, Jana Wericha, Horníčka a dalších
Každopádně jak říkáš - je to smutné, že to už mizí z podvědomí.
Já měla z večerníčků nejradši.............upřímně ani nevím ale můžu vám s klidem říct že můj nejoblíbenější film bejvaly Hvězdný války (IV)
ve školce se všichni chtěli stát princeznou, popelářem, policajtem, malířkou a jen já vyřvávala "Použijte sílu!"
@Whirt: No, ono když jsem se díval na Krkonošský pohádky v pozdější době, když už jsem měl dost rozumu, seznal jsem, že Krakonoš byl pěknej prevít. Trautenberka jsem chvílemi i litoval, protože Krakonoš mu dělal vyloženě naschvály (a často si začínal on, nikoliv Trautenberk, který se pak chtěl jen bránit...)
Upravil/a Ligos dne 17.09.2013 16:14
... asi budu volit monarchisty... koukal jsem na ty volební programy a jsou mi prostě nejblíž... (a je mi fuk, jestli se do sněmovny dostanou, nebo ne... ale budu mít dobrej pocit a budu pak moc nadávat, že vyhráli jiný tydýti. )
Ligos napsal: @Mike: Jakožto aristokrat mám jasno...
Pán je také šlechtic? Hmm, hmmm..
Parrot: Klidně i český království, než absurdistán. Ale jo, za R-U jsme byli totálně jinde, než dneska. Kéž by se to vrátilo... co nejdřív.
Upravil/a Mike dne 17.09.2013 16:21
Ligos: Yeah.
Mimochodem, otec dělal rodovou listinu, a zjistil, že někdy za vlády Ludvíka XIV. byly naši předci šlechtou z této vsi: http://en.wikiped...int-Santin Taky zajímavý.
No, jinak Ligosi, v tom se neshodneme, já jsem pro kohokoli, kdo by na to měl nárok a jako takový mi přijde právoplatný Karel Habsburg. Ale to už je jiná otázka. (ale on je právoplatnej dědic Karla I.) ... jo a nebo by mohl dělat krále Henryk Lahola. To je pro změnu dědic podledního vládce Velké Moravy...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.