Ve 3:30 vašeho a ve 2:30mého času jsem zde byl jen já a Vivi. Počet shlédnutí byl...666. Cca 1.5hod předtím bylo pouze 100.
A to nejstrašidelnější bylo, že když jsem kliknul na jeho profil, tak se mi úplně zasekl telefon.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Tak to je na pováženou.
No jako jeho profil se jakoby nikdy nezobrazí, protože... no prostě to nejde, ukáže se tam jen šílená URL adresa a prázdný list se skinem webu...
Ať je to jak chce, tak já v tom prsty nemám. Ale těch 666 určitě přibylo a ten zbytek je náš. Zajímavé, ale Vivi přece není nějaký démon, nebo snad jo?
No příště zkusím něco, co bude uvěřitelnější...
Ps: Kolem dvou jsem odcházel, takže... že by čekal až odejdu?
Edit 4: Aha... čas znamená jen poslední příspěvek.. hele ale podle ostatních příspěvků jsi zde byl jen ty Ale je dobré že je tu víc svědků a je tak jasné, že to není fotomontáž.
Upravil/a Lord Rade dne 06.09.2013 14:46
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Naga- Ne? Neříkej ...
jen sem zmínila, že tak či onak, je to na noc ve všední den celkem vysoké číslo ... ( což je fakt. At to naklikal Vivi nebo srandista... ) To sem řekla tak moc?
Ne, Rade, Vivi není žádný démon. Ale 666 nemusí nutně znamenat Satana... Každé písmeno má v hebrejské abecedě číselný protějšek. A 666 nám dává WWW
Upravil/a nagasadowcz dne 06.09.2013 15:07
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
„ A nutí všechny, malé i veliké, bohaté i chudé, svobodné i otroky, aby měli na pravé ruce nebo na čele cejch, aby nemohl kupovat ani prodávat, kdo není označen jménem té šelmy nebo číslicí jejího jména. To je třeba pochopit: kdo má rozum, ať sečte číslice té šelmy. To číslo označuje člověka, a je to číslo šest set šedesát šest. “
666 bude spíš šifra, vodítko, kód ... to je třeba pochopit .... to nebude tak jednoduchý
825 shlédnutí... Vivi má do večera 100% milénium
Upravil/a MortuusDominus dne 06.09.2013 15:39
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.