prosim vas jesi me nekdo dokaze pomoct delam quest v cechu: Oslepeny. Ale kdyz z te trpaslici sine vlezu do mistnosti kde stoji Marcera a dloube ty falmerske oci tak jen rekne ze ho nicim neprekvapime a stoji zady k nam a v tom hra jakoby zamrzne a nic se nedeje uz nikdo nekeca z nikym ja se nemuzu hybat ale koukat se na postavi nebo dat menu muzu ale dej zamrzne. Prosim help sem 32 a v teto fazi hry bych to nerad ukoncil :/
Téma bylo ve špatné sekci - dávej si na to, prosím, příště pozor, grymexi. Takové to dotazy patří do sekce, ve které je téma teď.
Hm, mám pocit, že se to tu už dřív řešilo. Snad jsem měl ten problém přímo já. Bohůmžel si už ale vůbec nepamatuju řešení. Zkus tedy to, co radí Parrot a nezapomeň se pak ozvat, jestli už je vše OK, aby mohlo být téma případně přesunuto do archívu
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Parrot napsal:
Zkus do něj naběhnout sprintem. On by měl zakolísat a naběhne mu zpátky mluvící režim.
Pokud to nepomůže, tak zadej do konzole resurrect, naklikni si ho, dej enter a měl by se vyresetovat.
Co se týče toho nasprintování do Mercera, někde jsem četl, že dokáže pomoct i řev Neutuchající síla...... zkus i to, než začneš "konzolovat"...... Teda pokud můžeš, nevím jak moc Tě ten zásek děje omezuje....... No a pokud ten řev umíš, samozřejmě...... no s levelem, který máš bys ho měl mít možná statisticky jako nejoblíbenější......
Fíha, tak už i Mercer zlobí, jo???? Mě to už brzo čeká taky.... Včera jsem dokončil Hledání Odpovědí, jsem na prahu Honu a rád bych to dnes uzavřel komplet celé, pokud bude dost času.... Sice jsem s Mercerem nikdy neměl problém, ale vše je jednou poprvé......
Upravil/a SeveruS dne 30.08.2013 07:32
Když už je tu téma s tak příhodným názvem, chtěla bych se zeptat, vyplatí se jít k Cechu zlodějů? Mně se do toho moc nechce hlavně díky prvnímu úkolu - obvinění toho obchodníka. A příliš mě to celkově neláká, ale říkala jsem si, že se vás zeptám, jestli o něco výjimečného nepřicházím.
Díky "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
PrincessLeia napsal: Když už je tu téma s tak příhodným názvem, chtěla bych se zeptat, vyplatí se jít k Cechu zlodějů? Mně se do toho moc nechce hlavně díky prvnímu úkolu - obvinění toho obchodníka. A příliš mě to celkově neláká, ale říkala jsem si, že se vás zeptám, jestli o něco výjimečného nepřicházím.
Díky
Tak je tam určitá příběhová linie, která vrcholí jistými Slavíky (s jejich zbrojí) a setkáním s Nocturnal
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
PrincessLeia napsal: Když už je tu téma s tak příhodným názvem, chtěla bych se zeptat, vyplatí se jít k Cechu zlodějů? Mně se do toho moc nechce hlavně díky prvnímu úkolu - obvinění toho obchodníka. A příliš mě to celkově neláká, ale říkala jsem si, že se vás zeptám, jestli o něco výjimečného nepřicházím.
Díky
Obchodníka nemusíš poslat do vězení.
...
Alebo sa kludne mozes nechat prichitit a ist do vezenia a potom ta ajtak zoberu k cechu
Díky
Vyplatí..... I kdyby to mělo být jen kvůli Slavičí výstroji a výzbroji....
PrincessLeia: určite oplatí. Mám dojem, že bude mať určite aj pokračovanie v DLC Dragonborn.
Quest
Tak pravdepodobne je sa tam ešte načo tešiť, mám dojem že to bude niečo s tým, prečo vám Safira nechce povedať svoje pravé meno.
PS: ovšem priprav sa nato, že kým sa staneš cechmistrovou, musíš sa obrniť hodne trpezlivosťou, lebo sa nabeháš jak cvok pri plnený questu. Pokiaľ si citlivá obviniť niekoho bezdôvodne, myslím čisto len v hre, tak svoj postoj budeš musieť zmeniť. Tých bezdôvodných obvinení a zatknutí je tam ešte oveľa viac. To aby si na to bola pripravená.
Upravil/a Starec dne 30.08.2013 08:56
Nějak jsem přehlédla všechny odpovědi. Nyní jsem svou nepozornost napravila a přečetla si je Díky mockrát všem za postřehy a tobě Starče za varování Ještě vážně popřemýšlím."I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Určitě do toho běž, kromě slavičí zbroje, si můžeš kdykoli, kdy potřebuješ něco vydělat
http://3kolik.blo...i-byt.html - 8 důvodů, proč je ve Skyrimu lepší být upírem než vlkodlakem
Parrot napsal:
Zkus do něj naběhnout sprintem. On by měl zakolísat a naběhne mu zpátky mluvící režim.
Pokud to nepomůže, tak zadej do konzole resurrect, naklikni si ho, dej enter a měl by se vyresetovat.
Co se týče toho nasprintování do Mercera, někde jsem četl, že dokáže pomoct i řev Neutuchající síla...... zkus i to, než začneš "konzolovat"...... Teda pokud můžeš, nevím jak moc Tě ten zásek děje omezuje....... No a pokud ten řev umíš, samozřejmě...... no s levelem, který máš bys ho měl mít možná statisticky jako nejoblíbenější......
Fíha, tak už i Mercer zlobí, jo???? Mě to už brzo čeká taky.... Včera jsem dokončil Hledání Odpovědí, jsem na prahu Honu a rád bych to dnes uzavřel komplet celé, pokud bude dost času.... Sice jsem s Mercerem nikdy neměl problém, ale vše je jednou poprvé......
No tak mně se to "opět" podařilo dokončit bez problému...... Vlezli jsme tam, Mercer zrovna dloubal oči, pak se chvíli vysmíval Karlii, pak se začal navážet do mne, tak jsem mu jen řekl, že v mém případě je to především osobní a pak už jsem si šel vychutnat svou pomstu.......
PS: dokonce dvakrát, protože poprvé jsem po zabití Mercera zazmatkoval a utopil se.......
PrincessLeia napsal: Nějak jsem přehlédla všechny odpovědi. Nyní jsem svou nepozornost napravila a přečetla si je Díky mockrát všem za postřehy a tobě Starče za varování Ještě vážně popřemýšlím.
Mne třeba Cech zlodějů baví i díky kompletaci Cechovních trofejí, čímž i znovuobnovuješ Cechovní "obchodní" síť ve větších městech, kterou můžeš ještě posílit tím, že spolu s Tonilií do ní vtáhneš ještě Khajitské obchodní karavany..... za každé město získáváš jednoho obchodníka do Rozbitého Džbánu.... Cech zlodějů toho nabízí poměrně dost.... Vážně nepřemýšlej a rovnou do toho jdi...... jsem si jist, že litovat nebudeš....
PrincessLeia napsal:
Díky mockrát všem za postřehy a tobě Starče za varování Ještě vážně popřemýšlím.
Presne tak ako píše SeveruS a 3kolik, ja som to nepísal preto, aby som ti od toho odobral chuť, len proste načo sa máš pripraviť a svoje presvedčenie nechaj do reálu, hra je proste hra a určite neoľutuješ ak troška povolíš.
Upravil/a Starec dne 30.08.2013 13:59
PrincessLeia napsal:
Díky mockrát všem za postřehy a tobě Starče za varování Ještě vážně popřemýšlím.
Presne tak ako píše SeveruS a 3kolik, ja som to nepísal preto, aby som ti od toho odobral chuť, len proste načo sa máš pripraviť a svoje presvedčenie nechaj do reálu, hra je proste hra a určite neoľutuješ ak troška povolíš.
JJ ber to jako práci.. nebo ještě lépe: sport..... čím čistěji provedeno, tím lépe.... Taky jsem prošel morálními boji... poprvé, když jsem zjistil, že budu muset zabíjet draky..... u Zlodějů jsem si říkával: klid, nikdo u toho nemusí umírat..... No a nakonec jsem si náramně vychutnal i Temné Bratrstvo.... bral jsem to jako "roli" profi nájemného vraha a místo na vraždy jsem se opět zaměřil na způsob provedení (stvořit mýtus nikým nespatřeného nositele smrti), stanovit si vyšší cíl, než jen někoho někde prostě sejmout...... nebo trocha toho sociálního inženýrství a člověk to hnedle vnímá jinak..... a morálka se jaksi přizpůsobí....
ještě zdůrazním: Starec: hra je prostě hraTAK SI HRAJ !
Upravil/a SeveruS dne 30.08.2013 14:36
Chápu, že je děsně těžký si přečíst třeba taky pravidla sekce, že jo, ale na každý dotaz si prostě založte vlastní téma!!
( http://www.skyrim...ead_id=426 )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.