@Mike: Hele, nechci, aby to vypadalo, že se opičím, ale lulku si zapaluju opravdu jen občas, za to vydatně holduju právě cigarillos (výhradně značky Panter). A můj humidor je soustavě doplňován novým obsahem...
A mimochodem - většinou to jsou dary, nikoliv osobní koupě...
Upravil/a Ligos dne 25.08.2013 23:53
Jo ták. No, proč ne. Jinak, něco, co fakt nemusím jsou cigarety. To mě fakt neoslovilo.
Jinak, jak jsme tu tři, připomnělo mi to jednu Nagovu hlášku, kterou kdysi pronesl na chatu:
Ještě před chvílí zástup jak na Rudém náměstí o svátku práce a teď tu jsou jen čtyři pošuci.
Tak tady by se to trochu modifikovalo na tři...
No a jinak chlapi, já letím spát, nějak mě to dneska už bere. Takže CIAO AMICI!
@Ligos: Ano, též. Proč by ses styděl? Já to tedy také dělám jen doma, ale protože mi to tak přijde pohodlnější. Mám na to svůj klid a nemusím se starat o čas ani počasí. Dýmkaření je krásná věc, která by se měla pěstovat a nikdy nevymřít!
@Mike: Já jsem prostě borec --- Taky jsem si to o cigaretách říkal. Pak mi došel snus. A už to bylo
EDIT: Málem bych zapomněl, Ligosi, mám to tak taky. Když cigarilla, tak Panterky Já mám nejraději červené. Černé a modré mi moc nevyhovují, jedny jsou zbytečně silné, druhé moc slabé. Ještě jsem měl žluté, ty taky nebyly špatné. No ale červené jsou prostě nejlepší.
Mimochodem, lidi, užívá tu ještě někdo snus, nebo jsem tu z celého (aktivního) fóra sám?
Upravil/a nagasadowcz dne 26.08.2013 01:06
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Taky si po noční připadáte jako vyžvýkaná žvýkačka? Nebo jak dvakrát použitej toaleťák?
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.