Super hra byla FALLOUT:3,a New vegas u těch jsem se dost vyřádil... 1a2 byla lepší co se týče děje ale 3 a New Vegas byla srandovnější alespon podle mě....
Kupujeme s kamarády 4pack k "Sins of a Solar Empire: Rebellion" a máme jedno místo volný, takže máte možnost tu hru koupit od kamaráda za 150, přičemž by se to zítra koupilo, vy byste mu poslali peníze na účet a on by vám poslal tu hru jako gift. Když tak mi pište PM a já vám na něj dám kontakt.
Mopidu napsal:
Takže děcka, potřebuju ňákou zupa hru co by mě bavila (myslím že to všichni celkem víte ) a pokud možno RPG
Může to bejt libovolně náročný na komp, rozjedu cokoli kromě ňákých überstarých her
Sice odpovídám trochu pozdě, ale mohu doporučit Sérii Divinity nebo ještě lépe 1 a Dragon Knight saga, protože Beyond je trochu horší, ale pořád dobrý a samotný Ego draconis trpý "fps nemocí, kdy je lockutý na 30 fps a v případě překročení limitu se extrémě seká, ale když mě to tak napadá nejsem si jistý jestli by tě to bavilo
Pokud vás baví zombie survival a né samotná rubačka, zkuste hru Projekt Zomboid. Snažíte se přežít.co nejdéle. Popsal bych to jako The Sims. Jen veškeré prostředky k životu si musíte sehnat sami. Může vás zabít i jediný škrábanec od Z. Jeden Z vás zabije do 3sec, co teprve když jich je 50? Běží na jave jako ten pekelný výtvor Majncrack. Ovládání je lehce složitější takže wiki to jistí + je tam mapa, podle které se můžete orientovat.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
LordeS napsal:
Pokud vás baví zombie survival a né samotná rubačka, zkuste hru Projekt Zomboid. Snažíte se přežít.co nejdéle. Popsal bych to jako The Sims. Jen veškeré prostředky k životu si musíte sehnat sami. Může vás zabít i jediný škrábanec od Z. Jeden Z vás zabije do 3sec, co teprve když jich je 50? Běží na jave jako ten pekelný výtvor Majncrack. Ovládání je lehce složitější takže wiki to jistí + je tam mapa, podle které se můžete orientovat.
Tohle nezní špatně, nad něčím takovým jsem docela dlouho přemýšlela a nemohla jsem najít nic, co by tomu odpovídalo, takže díky za tip
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.