Ahoj nevíte co mám dělat když chci koupit dům v markarthu pro jarla jsem udělal všechny Q potom jsem měl pomoci 5 lidem také hotovo ale potom se už o prodeji domu se mnou nechtěl nikdo bavit zkoušel jsem všechno pomáhat jim dál nebo spát a tak ale stále nic PROSÍM POMOC
Dteam napsal:
Ahoj nevíte co mám dělat když chci koupit dům v markarthu pro jarla jsem udělal všechny Q potom jsem měl pomoci 5 lidem také hotovo ale potom se už o prodeji domu se mnou nechtěl nikdo bavit zkoušel jsem všechno pomáhat jim dál nebo spát a tak ale stále nic PROSÍM POMOC
Mám úplně stejný problém s koupí toho domu, vůbec s tím dotyčným nejde mluvit, proto jsem nabral nový quest, splnil ho, ale on se mnou pak chtěl mluvit jen o splnění toho questu a o koupi baráku ne.
tak sem jim v Markarthu dal ještě jednu šanci loadnul jsem a pustil se do toho znova a ÚSPĚCH barák mi prodali bez problémů tak to předtím byl zase jeden obrovskej BUG
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.