ja udelal nejdriv par Q pro mistni lidi + ten se zaprisahlymi ve vezeni,pak ten klasickej "zabij vudce banditu" coz ti da tusim pobocnik,no a pak chtel jarl prinest jeho rodinny stit,nu a pak jsem koupil dum za 8k
Uz sem to našel , teprve po 120 hodinách jsem zjistil že i vedlejší questy jdou trackovat (každej zvlášť) - trochu ostuda no, nicméně dům už mám koupenej
dík moc
Ať dělám co dělám ten komoří se mnou o prodeji domu ne a ne mluvit.Pořád dává jen vedlejší Q a nic.V úkolech mám , že mám koupit dům a nemůžu....smůla :-(. Už nevim co dělat . Ach ty BUGY. Nevíte někdo jestli by to nešlo aktivovat nějak přes konzoli ?
Upravil/a smity73 dne 20.12.2011 08:37
Mám to stejný, nejprve nabídka na koupi domu v rozhovoru byla, ale po jednom úkolu zabití vůdce v táboře a vyzvednutí odměny zmizela a s tajemníkem se mluvit už nedá (mám lvl 25 nebo 26).
Nesnáším podpisy ve fórech!!! (a hlavně ty přes polovinu vejšky obrazovky, jako má třeba zdejší Vitek222)
Já jsem ho koupil jednoduše. Nějaký ty Q s těma baditama a pořád nic že? Někde jsem našel knížku ,,Legenda o červeném orlu" myslím že to tak bylo psáno. Je roztroušena po celém skyimu. Našel jsem meč a apk mi to psalo, že se ám hlásit u jarla a vzít si odměnu. Dostal jsewm odměnu a měl jsem možnost koupit barák...nwm jestli to máte stejně )
Diego...pomohlmi smodemdo Skyrimu...požádejteho o pomoc také
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.