Zdravím potřeboval bych poradit. Ke vstupu do cechu Temné bratrstvo je nutné splnit úkol pro malého kluka. Cílem úkolu je zabít místní tyranku ze sirotčince. Po splnění úkolu bych se měl podle všeho kdekoliv vyspat a po probuzení by mě mělo bratrstvo kontaktoval. U mě se však tak nestalo. Myslím si že je to tím že jsem vlkodlak a nemůžu tudíš pořádně spát. Chci se zeptat jestli tomu tak opravdu je.. a musím se vlkodlaka v sobě zbavit aby mě bratrstvo kontaktovalo ?
Prinesl ti kuryr tajemny vzkaz s otiskem pracky a textem ,,We know it" ? nebo jak to tam je.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Nie som si istý, ale mal by si sa zbaviť tej vlkodlačej podoby, toto som už hral veľmi dávno. Skús dokončiť všetky guesty u Družníku a hodením hlavy babizne do ohňa sa tohto nešváru zbavíš. Budeš môcť už kľudne spať. Ovšem tak či tak musíš počkať na doručenie odkazu s tou čiernou rukou, až potom si pospať.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.