- Děje se ti to nově, nebo od prvního spuštění?
- Vyhazuje ti to nějakou hlášku?
- Originál máš?
- Pokud jo - Zkusil jsi na steamu ověřit integritu hry?
- Jestli máš módy, zkusil jsi je vypnout?
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Jestli ti hra spadne hned poté, co se ti načte Bethesda Softworks logo, tak to je 110% modama. Musíš je všechny komplet odinstalovat (ne vypnout, vypnutí mě vůbec nepomáhalo) a pak přeinstalovat hru samotnou. Potom mi to fungovalo.
Mopidu napsal:
Jestli ti hra spadne hned poté, co se ti načte Bethesda Softworks logo, tak to je 110% modama. Musíš je všechny komplet odinstalovat (ne vypnout, vypnutí mě vůbec nepomáhalo) a pak přeinstalovat hru samotnou. Potom mi to fungovalo.
Ne nemusí Mop to je trošku extrémní řešení. Stačí nainstalovat TES5 Edit a ten ti pak řekne jakej mód to dělá
No při integritě mi to napíše že 1 soubornelze otevřít a přenstaluje se to ale spustím hru zese to spadne tak dám integritu a zase mi to napíše 1 soubor nelze otevřít a tak dokola.
Podobný prípad som mal aj ja nedávno. Odinštaloval som jeden mód zo zbraňami, ale som tu zraň nechal v svojom inventári. Jednoducho mi save nenačítalo a hodilo na plochu. Skús či niečo si niekomu či sebe nepridelil, ak hej vymaž a pobeží to.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.