Nazdar Skyrimáci a Skyrimačky !!!!
Tak co? Paříte někdo "Vávrovu představu Skyrimu" ?
Samozřejmě tím myslím hru Kingdom Come: Deliverance.....
Zajímaly by mě Vaše prvotní dojmy, postřehy, výhrady....
Co si myslíte třeba o soubojovém systému, páčení zámků, jízdě na koni, nebo o savevovici...... : o )
Ee... přehodnocuju svůj původní názor a ve světle událostí ve světe myslím, že to bude lesbicko-transexuální černošská feministka neurčitého pohlaví a muslimského vyznání bojující proti rasovým předsudkům, sexismu, komunismu, nacismu a vlastně všem ....ismům Akorát mě trochu děsí, že to asi už nebude Skyrim
@Mike: moji odpověď máš v PM
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Heleďte, takovej technický dotaz. To jsem jediný tady na fóru, nebo to máte stejné, že nemůžete si u textu změnit přes tlačítka barvu (když na to kliknete, tak se vám otevře nový panel fóra, ve kterém stejně text neupravíte) a se obrázky zmenšily na drobný formát, který musíte rolovat?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Adrian_S napsal:
Heleďte, takovej technický dotaz. To jsem jediný tady na fóru, nebo to máte stejné, že nemůžete si u textu změnit přes tlačítka barvu (když na to kliknete, tak se vám otevře nový panel fóra, ve kterém stejně text neupravíte) a se obrázky zmenšily na drobný formát, který musíte rolovat?
Nejsi jediný. Také s tímto problémem válčím a co vím tak to evidují i ostatní uživatelé fóra. Ale všiml jsem si, že se zas objevilo několik nových funkcí, které tu předtím nebyly... ale nevím jestli fungují.
Adrian_S napsal:
Nejsi jediný. Také s tímto problémem válčím a co vím tak to evidují i ostatní uživatelé fóra. Ale všiml jsem si, že se zas objevilo několik nových funkcí, které tu předtím nebyly... ale nevím jestli fungují.
A ty funkce jsou jaké? Já jen, že když hraju tah v Hrozbě, tak to trvá strašně dlouho a ještě k tomu komplikovaně. Navíc po nostalgickém čtení mě trochu znepokojuje, když vidím své obrázky příšerně velké, které jsou zobrazeny v malém prostoru a musím je ještě rolovat..
Navíc do toho občas Chyba 502: Bad Gateway...
Tak jsem si říkal, jestli jsem v tom sám, nebo ještě s někým.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
SuperHunter napsal:
To je docela možný.
Ale Aurík Hrozbu vždycky jel do 300 stránek, ne?
Noo... Úplně ne
Hrozba I. tradici dodržela a skončila 300. stránkou, ale v případě Hrozby II. došlo k ukončení až na 327. stránce. To jsem tehdy ještě konzultovat s Whirtem jestli můžu porušit zavedenou tradici 300. stránky.
Každopádně zatím je předpoklad, že Hrozba III. dodrží tradici a skončí na 300. stránce.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.