Po dlouhé době, jsem si zase sedl ke Skyrimu a nainstaloval si i datadisky a povedlo se mi ztratit manželku. Svatba proběhla s Lydií bez jakéhokoli problému, ale od té doby není nikde k nalezení. Mohlo by jí vadit, že se po krajině tahám s upíří princeznou Sarenou nebo že sám funguju ako upír?
Většinou Lydie zůstává doma v Domově Vánku v Bílém Průsmyku. Pokud tam není, tak teprve jde z Riftenu pěšky po cestě domů... Jop.. je to tak..
Dej na Kiniho, je to rychlé řešení..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Konzoli otvírat nechci.
Přišla mi celkem věrná jako stráž, tak by mohla zůstat věrná i nadále
A navíc to byla krásná svatba- upír s kapí s deadrické zbroji(nordka) s holčinou v se štítem a mečem
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.