Ahoj, mám problém s timhle questem, když si ho v deníku aktivuju, šipka mi ukazuje někam na jihozápad od Sohlsteimu do moře, kam se ani nedá jít zkoušel sem i cheat tcl pro procháení zdí, ale prostě se tam jít nedá. A cestu od Tel Mithrynu až do Havraní skály sem prošel po centimetrech, ale nikde tam není, ani živá ani mrtvá prosím poraďte
Měl jsem úplně stejný problém Tak jsem ji našel pomocí jednoho videa
EDIT: Tady je
YouTube Video
U toho těla bude hodně Popelavců (Skyrim jsem už dlouho nehrál, takže se omlouvám pokud se jmenují jinak ). Tím pádem bys ho neměl přehlédnout
Upravil/a KinimodLP dne 17.08.2015 14:04
U toho stromu sem byl, ale sou tam jenom popelavci, Varona ne, takze zkusim pres konzoli. To mám za to že hraju stsženou verzi a nekoupil sem si ji jako slušnej skyrimař diky za rady
Tak to máš teda v tom případě smůlu.. ale díky takovému pořízení je možné mít ve hře mnoho chyb a na ně není zkrátka řešení, protože je prostě neznáme..
Napsat rovnou v prvním příspěvku, že máš staženou verzi, nemuselo by se tu zbytečně rozpitvávat, jak opravit neopravitelné..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.