Ahoj,vlastním TES V Skyrim - legendární edici. Mám už odehrané přes 200 hodin, ale poslední dobou se mi začla hra sekat, na pozadí běží stále hudba, ale obraz je seknutý. Když jsem zpátky na hlavní ploše, dolní část obrazovky problikává. Poradí někdo, jak to opravit ? Dík.
Aktualizovať ovládač graf.karty, overiť integritu mezipamete hry na Steame, prípadne ak si inštaloval v poslednej dobe dáky mod, tak ho skúsiť odinštalovať.
Zkus integritu, jak radí ostatní. Mohl se ti nějak poškodit důležitý soubor, případně dej pryč ty módy. Plochu myslíš windows? Pokud to začalo zničehonic, může být problém s kompem. Zkus třeba promáznout registry a aktualizovat grafiku. Na ty registry je dobrej třeba CCcleaner nebo AVGPCtuneup
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
CCleaner doporučuji, na promazávání úplně parádní. Nejvíc to pomůže lidem, kteří takovéto programy nepoužívají. Jinak ti už asi nikdo neporadí. Padlo zde snad vše. Zkus to, co ti bylo napsáno, jelikož vše má vliv na hru.
Tak se tam asi něco blbě přepsalo, to stává naprosto běžně. Každopádně problém vyřešen. Zamykáme?
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.