čau,
jak prosímvás nastavím, aby společník nosil oblečení, které chci, aby nosil? Stáhl jsem si Amandu jako společnici a když jí nechám doma, rád bych na ní oblíkl nějaký jiný věci, např. tohle, ale pokud to nemá nějakou hodnotu zbroje, tak si to nevezme. Díky za rady.
tak to bych take rad vedel, chtel sem dat sve zene nove obleceni a po vysleknuti se nic neobjevilo a uz nebere ani to stare,,takze po dome chodi uz jen nahata..ne ze by mi ten jeji zaoblenej zadek tak hrozne vadil .. ale skoda Modu
Díky, funguje. Měl bych ještě jeden dotaz ohledně oblečení. Stáhl jsem si Frostfall a ještě nějaký mód na nový zbroje. Zajímá mě výroba téhle. Je to Muddy Skaal Clothing.
Musíš mať nainštalované DLC-čko Dragonborn a kolo pobrežia ich je spústa, sú to také vznášajuce sa potvory s dlhými chápadlami. Ak nemáš DLC-čko tak si nezalovíš. Tak šťastný lov.
Tak Síťovce jsem už našel. Mám dost kůží na výrobu dvou sad oblečení, ale pořád mi to v kovárně svítí šedivě, jako bych je neměl. To je musím ještě nějak zpracovat, nebo je někde něco špatně? Popř., dá se ten oblek někde koupit, nebo přinejhorším nacheatovat? Jde mi o jeho bílou, zimní verzi.
No, zbroj Skaalů je do skyrimu přidána DLCéčkem Dragonborn a nelze ji vyrobit ani vylepšovat. Je možné ji jen z někoho svléknout, někde ji nalézt a nebo ji někde koupit.
Možnost vyrobit si ji sám Ti tedy nejspíše přinesl onen mód, takže buď počkej, zda se tu nenajde někdo, kdo má s módem zkušenost, nebo se zeptej přímo autora módu. Je možné, že k tomu třeba potřebuješ mít pouze určitý kovářský perk, ale také je možné, že máš mód jen špatně nainstalovaný. Nevím, jakým stylem móduješ, ale zkusil bych to alespoň prohnat BOSSem.....
PS: Jinak tady máš odkaz na mód od Seiruna, který by měl fixovat crafting toho Tvého módu od cat_woman1989. http://www.nexusm...ds/50165/?
Upravil/a SeveruS dne 08.09.2014 18:42
Mne sa stalo tiež pár krát to isté, že i keď som mal materiál, nemohol som z neho nič vyrobiť. Skús tiež možnosť cez konzolu použitím príkazu Help nájsť ID tej kože a hodiť ešte do hry pár tých koží cez konzolu, možná že tie zaberú. Mne to pár krát zabralo. PS: tak ma napadlo kde ich chceš vykovať, skús ich vyrobiť v tom meste na pobreží kde si sa vylodil (nespomínam si už na názov)
Upravil/a Starec dne 08.09.2014 22:24
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.