Čaute chtěl bych se zeptat jeslti nevíte jak tohodle koníka od Temného Bratrstva mohu dostat zpátky. Mám nainstalované Heartfire a Dawnguard a pořád zamnou ten koník chodil. Ale jednou jsem šel do Dawnguardu ( do toho modrého podsvětí) a splnil jsem misi a získal jsem kouzlo na vyvoláni Arvaka (Další koník) ale pořád i když jsem ho vyvolal a jel na ním tak muj koník byl pořád umě.. ale zničeho nic opravdu si nepamatuji jak nebo kdy prostě zamnou nechodil. Tudíš nevím ani kde se jeho tělo nachází pokud je teda mrtvý. nevíte prosím jak ho dostat zpátky? a rovnou jak bych ho mohl dát k sobě do stájí nebo prostě aby mě pořád nepronásledoval? Předem díky
Nájdeš to tu, URL: http://skyrim.4fa...ad_id=4664 Ovšem aby za tebou stále nechodil, nato si už musíš nájsť dáky mod cez Nexus, niečo som tam videl, čím sa dá dať príkaz aj koňom, ale ako sa to volalo to už neviem. Inak každý kôň ktorého vlastníš a zvlášť pri rýchlom cestovaní automaticky sa presúva s tebou. Bolo by tu riešenie, vykašli sa na Stína a nahoď si mod Selene Kate z Nexusu, je to perfekt spoločníčka a zároveň disponuje dvoma koňmi, ktoré dokáže privolať a odvolať kedy jej prikážeš. Mám do toho urobený aj vlastný preklad v SK.
Ok díky moc pokusím se jako první prohledat stáje a když nikde nebude použiji konzoli. Jinak Starec žádné mody jsem nikdy do Skyrimu nedával tak se toho celkem bojim. + prosimtě kde mohu získat takhle upravené zbraně jako máš na obrázku? (nebo kde získkam takové vylepšení)
V čisté (bez módů) verzi Skyrimu najdeš akorát vzhledově stejné daedrické zbraně a vylepšit na legendární je musíš kovářstvím, ale takový enchant na nich mít bez módů nebudeš.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.