naskytla se příležitost, při které můžete pomoci i Vy, a proto tímto spolu s autorem Temných Dnů oznamujeme, že je více než vítána výpomoc někoho z Vás, kdo by dobrovolně zvládl přidat a načasovat anglické titulky k následujícím epizodám Temných Dnů (anglický překlad bude/může být poskytnut - jde jen o načasování a vytvoření souboru s titulky).
Samozřejmě ne anonymně, Vaše jméno bude uvedeno jako autora titulků.
Předem děkujeme za zájem.
K diskuzi tohoto tématu můžete použít tento topic, případní zájemci mohou psát mi do soukromých zpráv.
No škoda, že je zapotřebí vypomoci s tím, s čím nemám zkušenosti a tak pomoci nedokážu.... projekt se mi líbí a rád bych podal pomocnou pazouru..... ale v tomto případě jsem naprosto mimo mísu..... film si umím leda tak stáhnout, vypálit, zkouknout....
SeveruS napsal:
No škoda, že je zapotřebí vypomoci s tím, s čím nemám zkušenosti a tak pomoci nedokážu.... projekt se mi líbí a rád bych podal pomocnou pazouru..... ale v tomto případě jsem naprosto mimo mísu..... film si umím leda tak stáhnout, vypálit, zkouknout....
PS: To nebude v češtině????
Samozřejmě to bude v češtině. Jedná se jen o rozšíření o anglické titulky.
Práve hľadám niekoho, kto má viac ako tušenie pre systém dialógov v Creation Kite- teda rozhovor a headtracking- otáčanie hláv, a vie ich aj "naskriptovať".
Veľmi by mi to pomohlo a urýchlilo produkciu. Ak tu taký jedinec je, nech mi pošle správu.
Ahoj, rád bych se zeptal, jestli bude projekt nějak pokračovat...? Osobně se mi líbí, ale už dlouho žádné info, tak si říkám, jeslti nebly ukončeny práce, nebo tak nějak... Díky!
Mike napsal:
Ahoj, rád bych se zeptal, jestli bude projekt nějak pokračovat...? Osobně se mi líbí, ale už dlouho žádné info, tak si říkám, jeslti nebly ukončeny práce, nebo tak nějak... Díky!
Přesně tak...... Temné dny byli/jsou rozhodně úžasné !!! Kdyby v tom někdo pokračoval rozhodně by to asi všichni ocenili.....
Tak bylo by fajn, kdyby ten "někdo" byl přímo autor...
Bohužel, i přes několikeré otázky nemáme žádné informace o pokračování tohoto projektu.
(mnevím nevím, nechci nijak dehonestovat autora a tvůrce, ale pokud bych chtěl začít s tak složitým projektem, jako Temné dny jistě jsou, měl bych vše vymyšlené předem, aby to pak fungovalo. A ne, že uveřejním jeden díl, pak se k ničemu nehlásím či sháním nějakou pomoc. Pomoc bych sháněl před započetím, ne až po uskutečnění záměru... )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.