Nutně potřebuju tipy na dárky!!!! Nemám ještě ani jeden a potřebuju cca. 9 . Včera sme se se ségrou snažili něco sehnat a skončili sme v čajce.
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
Komplet esenciálních knih od J. R. R. Tolkiena k dostání v každém dobrém knihkupectví za zhruba 1800,- Kč. Obsahuje knihy Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky; Pán Prstenů: Společenstvo Prstenu, Dvě věže, Návrat Krále; Silmarilion. K tomu můžeš přihodit ještě Nedokončené příběhy a List od Nimrala a získáváš vše, co si může oddaný Tolkienovec jen přát. Pro angličtináře se dá v "Knihy Dobrovský" pořídit za necelé 400,- LOTR všechny tři díly v originále
EDIT: Samozřejmě komiks Medvídek Pú taky potěší
Upravil/a nagasadowcz dne 15.12.2012 16:37
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Letos je obrovskym hitem taková ta roboryba, taky sem jí dětem sehnal, byli ztoho docela vyplácaný. A nebo ponožky těch není nikdy dost
Sem nejlepší trenér na světě
Roboryba by asi pro 13-14tiletý kamarády nebyla nejvhodnější dárek . Achjo vypadá to na hrnečky,svíčky a ponožky .
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
EldeR napsal:
hmm dárky .. .taky bych o nich měl asi začít přemejšlet ...
Jenom doufám, že nedostanu zase ponožky, protože těch mám dost až do důchodu
Náhodou já dostávám každej rok takový ty vlněný co plete naše babča a je to luxus, jak je vnich hezky teplo. Ponožky sou nejlepší dárek. Uskromnil sem se poté co mi řekli že mi koně nikdy k vánocum nedaj
EldeR napsal:
hmm dárky .. .taky bych o nich měl asi začít přemejšlet ...
Jenom doufám, že nedostanu zase ponožky, protože těch mám dost až do důchodu
Náhodou já dostávám každej rok takový ty vlněný co plete naše babča a je to luxus, jak je vnich hezky teplo. Ponožky sou nejlepší dárek. Uskromnil sem se poté co mi řekli že mi koně nikdy k vánocum nedaj
Pro mě je nejlepší dárek, když mě nikdo nenutí něco slavit.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Blatman napsal:
Roboryba by asi pro 13-14tiletý kamarády nebyla nejvhodnější dárek . Achjo vypadá to na hrnečky,svíčky a ponožky .
Tak to asi ne no, ale tak jim kup Ipody to taky teď docela frčí
Nějakej levnější napád by nebyl?
Pokud už začali kouřit, tak cigára
Jo cigára sou pro někoho nejlepší dárek
A nebo jim nakresli každýmu obrázek, sice se na tebe budou divně koukat ale bude to levný
Blatman napsal:
Tak to asi ne no, ale tak jim kup Ipody to taky teď docela frčí
Nějakej levnější napád by nebyl?
Pokud už začali kouřit, tak cigára
Nekouří,my sme slušňáci(i když jak se to vezme)
Takže podle tebe jsou kuřáci neslušní?!
V tom lepším smyslu ano. Nikdy jsem nechápal to jak si někdo může dobrovolně ničit zdraví a připadat si normální. Raději bych kouřil trávu než cigarety...
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.