Ahoj, u qestu nekonečná válka, mam bug a nejde to dál, Urlfrik Bouřný Háv -nabídnu mu Ledohrad on teda souhlasí a pak se neděje nic,nikdo nic neříká.. Nevíte někdo nějaký cheat jak tendle ukol dokončit? dík.
Finální příkaz by tedy mohl vypadat asi takhle: setstage MQ302 310
Je ale zařazený mezi Targetted Commands, tudíž pokud by to nefungovalo takhle, zkus variantu player.setstage MQ302 310
Hlavně si předtím hru dobře ulož a save nemaž! Při hrátkách s konzolí se může leccos podělat, zvlášť zasahuješ-li do questů, takže neriskuj a měj save k dispozici ;) Sám jsem tohle nikdy nepoužil, ale mělo by to fungovat. Napiš pak, jak jsi dopadl.
Upravil/a nagasadowcz dne 14.07.2012 18:52
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jak nemůžeš dál pokračovat? Rozveď to trochu. Pokud ten quest prostě zmizel, znamená to, žes ho úspěšně dokončil a máš jít dál. Zkus někoho třeba prokecnout, jestli se to nějak neposune.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
zkoušela jsem to, ale vždycky se mi to sekne po pár větách u stolu, myslím si že by měl začít mluvit Esbern, ale prostě mlčí a nic se neděje..Ukol je jakoby dokončený, ale když si jdu pro nový ukol tak mi Argneir říká že si mám jít sednout že na mě čekají a přitom už tam nikdo není.
Nebo zkus použít ty příkazy postupně- 10 pak 15 20 30 40.....
Tady jsou ty příkazy: http://www.uesp.n...n_Unending - jsou hned dole
Upravil/a Diego dne 15.07.2012 00:50
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.