Omlouvám se pokud je to zde již zmíněno, ale hledal jsem a nenašel jsem. Jednoduše jakmile jsem se dostal do jeskyně kde je ten kněz, kterého hledám tak mám deaktivovat magickou bariéru. Jenže Malkor ten vůdce upírů, je uvnitř té bariéry a na její deaktivaci potřebuju něco co má u sebe. Díval jsem se na nějaké let's playe a tam vždy stál venku a šipka ukazovala na něj. Takže bych potřeboval pomoct jak bych tenhle bug mohl opravit případně jak ho obejít. Jenom pro jistotu mám originální hru legendární edici
Zmienil si sa,že máš legendární edici, ale či máš orginál a registrovanú cez Steam, o tom ani zmienka. Ide o to, či máš hru aj aktualizovanú s posledním patch, pripadne aj Skyrim High Resolution Texture Pack, ktoré odstraňujú rôzne bugi. Skús si to aktualizovať a ak máš náhodou legendární edici krecnutú, tak máš smolu. PS:
Mohol by si tento quest skúsiť zahrať úplne odznova. Otvor si hru kde si ešte nedostal toto zadanie, v hre vymaž ostatné uloženia, tak isto aj v Documents\My Games\Skyrim\Saves a urob si nové uloženie, skonči hru.
Začni znova hru a quest opakuj od začiatku, zvykne to pomôcť
Upravil/a Starec dne 30.04.2014 09:21
Starec napsal:
Zmienil si sa,že máš legendární edici, ale či máš orginál a registrovanú cez Steam, o tom ani zmienka. Ide o to, či máš hru aj aktualizovanú s posledním patch, pripadne aj Skyrim High Resolution Texture Pack, ktoré odstraňujú rôzne bugi. Skús si to aktualizovať a ak máš náhodou legendární edici krecnutú, tak máš smolu. PS:
Mohol by si tento quest skúsiť zahrať úplne odznova. Otvor si hru kde si ešte nedostal toto zadanie, v hre vymaž ostatné uloženia, tak isto aj v Documents\My Games\Skyrim\Saves a urob si nové uloženie, skonči hru.
Začni znova hru a quest opakuj od začiatku, zvykne to pomôcť
Na konci jeho příspěvku je psáno, že má originální legendární edici a nám nezbývá nic jiného, než mu věřit. To jen pro pořádek.
Tak řešení bylo poměrně prostší. Včera mně to ještě nenapadlo, ale teď jsem zkusil z dungu vylézt a zase se vrátit zpátky. Malkor se sice objevil na úplně jiné straně než měl, ale to bylo asi způsobeno tím že zbytek upírů byl mrtvý. Děkuju za rady a Diegovi za důvěru Mám vše legálně koupené a registrované. I když warez verze měla své výhody, že se člověk nemusel otravovat se steamem.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.