Neznáte někdo nějaká chutná jídla z Vvardenfellských ingrediencí? Potřebovala bych něco do své knihy, vařej tam každou chvíli . Něco co ste třeba ve hře zaslechli nebo nenašli ste třeba nějakou kuchařku?
Sharie napsal:
Neznáte někdo nějaká chutná jídla z Vvardenfellských ingrediencí? Potřebovala bych něco do své knihy, vařej tam každou chvíli . Něco co ste třeba ve hře zaslechli nebo nenašli ste třeba nějakou kuchařku?
V mém příběhu píšu o některých, v poslední části. Skoro všechno je z brouků. Odkaz mám v podpisu.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já je už hledala, ale myslim že tam maj jen ty přísady. Já spíš myslela něco jako...svíčková z krysího masa nebo tak něco Ale kdybys něco našel tak to sem dej, dík
Sharie napsal:
Já je už hledala, ale myslim že tam maj jen ty přísady. Já spíš myslela něco jako...svíčková z krysího masa nebo tak něco Ale kdybys něco našel tak to sem dej, dík
Sharie napsal:
Svíčková . Neboj, já je naučím (ty tvé postavy) nějaké recepty - neoficiální. Pokud to půjde. Musím si to rozmyslet, vzhledem k podmínkám na Vvardenfellu. Sepíši Kuchařku Vvardenfellských trampských receptů a dám ji na svůj blog. Řekněme zítra či pozítří
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA: To byl jen příklad.. A proč ne, maso jako maso
BadWolf: To by bylo supr Sem s tím Možná tě zmíním ve svý knize jako slavnýho dunmerskýho kuchaře
Mimochodem našla sem tohle: http://www.uesp.n...ng_Secrets
Vypadá to taky velmi chutně
Sharie napsal:
hRDLA: To byl jen příklad.. A proč ne, maso jako maso
BadWolf: To by bylo supr Sem s tím Možná tě zmíním ve svý knize jako slavnýho dunmerskýho kuchaře
Mimochodem našla sem tohle: http://www.uesp.n...ng_Secrets
Vypadá to taky velmi chutně
Díky. Až to nápíši tak mě tam můžeš zmínit, jmenuji se Vadran Lleshred (ještě to tam dopíši.). Takže, jde se vařit. A začnu s Ordinátory a Cliff Racery Voda na 120 °C ...
Ne. Mám název Musíš být trpělivá, zatím tvé postavy můžou shánět ingredience - vše co není jedovaté tam pravděpodobně bude... a možná i to jedovaté
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.