Je nás víc než jsem myslel. To je dobře . Nevím co bych bez Morrowindu dělal. Asi bezduše pařil Skyrim .
Já si sem tam i řeknu že si zahraju Skyrim, nebo budu hrát Morrowind jenom chvíli ale už ta hudba v menu mě dostane na kolena. Jestli je soundtrack ze Skyrimu epický, tak ten z Morrowindu je nemožně božský . A co teprv ten zbytek...
Sorry, no time to talk, I must play Morrowind all the time!XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Sharie napsal:
BadWolfe, soucítím s tebou. Snad se z toho dostaneš Jsme v tom společně
To je dobře. Člověk se hned cítí líp, když má svoji závislost s někým společnou
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No, to víš, hodně lidí dnes odrazuje ta grafika (která je podle mě nejlepší , jen na pro pár detailů používám nějaké pidi-mody) A taky to jak se tam pomalu cestuje - to se mě ale líbí, docestovat z Balmory do Dagon Felu když seš švorc nebo syslíš je pravé cestování (ve Skyrimu mi vadí že mi to takový pocit nedává - docestoval jsem z Riftenu až do Samoty, a co? vždyť to trvalo ani ne pár hodin ). No a pak ten méně akční systém - což je pitomost, akce si užiji hodně, stačí jít někam kde jsou Cliff Raceři a nebo naštvat Ordinátory
Upravil/a BadWolf dne 14.04.2012 17:08
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Prosím, místo takovýhlech komentářů jsou tu "To se mi líbí"/"To se mi nelíbí"...
Ale jinak je Morrowind moje srdcovka, ale musím se přiznat, že jsem ji dohrál jen jednou - vždycky začnu Morrowind hrát, pak z nějakých důvodů přestanu a potom zase začnu odznova...
Zkrátka, člověk tuhle hru může hrát donekonečna a stále ho bude bavit a obohacovat. Její grafiku miluju a ikdyž už vyšlo tolik zlepšujících módů já stále mám rád to krásné Morrowindské podzimní ladění, kde je všechno v mlze a tmavých barvách
EDIT: Díky moc za smazání komentu
Upravil/a Whirt dne 14.04.2012 15:56
Já ji hrál už pomálu 16× ,ale nikdy jsem se nedostal nakonec.Pokaždý na ni kvůli něčemu zapomenu a pak na to věčně nemám náladu.A pak zase po měsíci to nainstaluji
Jediný co se mi na Morrowindu nelíbí, je dohlednost. Ale naštěstí i na to jsou 'zlepšováky' viz:
EDIT: btw máte pod tim odkazy na 2 módy: jeden na HD textury, a druhej na dohlednost. Já to hráls oběma a je to FAPTASTICKÝ!!
Upravil/a Nerevar dne 06.11.2012 17:54
hele svět Morrowindu je krásnej ! i bez těch blbejch HD textur, takže zvýšení dohlednosti jedině uvítám páč pak vemu Scroll of Icarian Flight(my víííme ) a ROZHLÍÍÍÍDNU SE po tom nááádhernym světě
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.