Ligos napsal:
Nějak se to na fóru začalo hemžit kuřatama. A já kuřata nemám moc rád, a vůbec maso celkově mi moc nejede...
Taky sem si všimnul kuřecí invaze...... Ale proti masu nic nemám, spíš naopak
No, já proti nově příchozím nic nemám, čím víc lidí, tím lépe. Jen mě někdy vytáčí naprostá zbytečnost či nesmyslnost nově založených témat, ale to není dnešní případ
Upravil/a Ligos dne 26.06.2013 15:53
Ligos napsal:
No, já proti nově příchozím nic nemám, čím víc lidí, tím lépe. Jen mě někdy vytáčí naprostá zbytečnost či nesmyslnost nově založených témat, ale to není dnešní případ
V tom nelze jinak, než souhlasit. Bohužel většina nově příchozích akorát naseká miliónkrát zodpovězené dotazy, protože se jim to prostě nechce hledat a tím to končí. Bylo by asi lepší, kdyby bylo víc těch, co se do zdejší komunity nějak zařadí a stanou se třeba i přínosem pro všechny ostatní.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ligos napsal:
Nějak se to na fóru začalo hemžit kuřatama. A já kuřata nemám moc rád, a vůbec maso celkově mi moc nejede...
Záleží případ od případu - každý jednou začínal, otázkou zůstává, kdo z těch aktuálně nových se uchytí a kdo zůstane... spamerským troubou.
Ad Parrot: Co se stalo, že si zaslouží takový přístup??
Mike: Tady to začalo http://skyrim.4fa...start=1000 ještě o pár příspěvků zpět to úplně začal Diego (), je to dost úsměvné. Jo a skončilo to tak že za pár měsíců Papagáj přišel a omluvil se všem krom mě. A mě je to co? Mě je to u pozadí.
Ligos napsal:
Záleží případ od případu - každý jednou začínal, otázkou zůstává, kdo z těch aktuálně nových se uchytí a kdo zůstane... spamerským troubou.
Dámy a pánové, fórané, dnes jsem tu naposled, zítra se ukážu jen v pípadě 2 na výzo a na to bych moc nesázela.
Všem vám chci poděkovat, těm kteří tu jsou, i těm kteří odešli. Byl to asi nejveselejší rok mého zatím krátkého života Zvlášť děkuju Aurelovi a hRDLovi, kteří mi nakreslili opravdu pěkné obrázky (good job, kluci )
Takže tak, v loučení jsem fakt mizerná
Ten poslední den tu budu co nejvíc a pamatujte, jakk by řekl Terminátor: I'll be back!
Upravil/a Mopidu dne 27.06.2013 12:44
@Mopi: Tak se měj, Mopi. Ale nevěřím, že budeš fuč tak dlouho, oni ti to určitě ještě povolí, vyměknou. Aspoň doufám(e). Já mám dneska malou "house party", tak tě s kamarády zapijeme Hlavně si i tak užij prázdniny, jak jen to půjde!
@Tasemnice: Dost dobré
Upravil/a nagasadowcz dne 27.06.2013 12:53
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.