Mě bolí oči z pasivních i aktivních, zkoušel jsem oboje na 3D telce. Hlava mě obvykle bolí dohromady s těma očima Je to prostě na dvě věci to 3D
Zvlášť, když poslední dobou jsem ani neviděl jedinou věc co by skutečně byla ve 3D. 3D, tak jak nám ho předváděl IMAX, nás má vtáhnout do filmu ve třetí dimenzi, to "3D" co se dneska používá je akorát na okrasu. Nic moc.
Ale občas se naštěstí nějaká perla najde.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Myslím, že doba 3D filmů nikdy skutečně nepřijde a jako nový trend se prosadí až hologramy. Zrovna jako Blu-Ray už teď postupně upadá a to ho pořád většina lidí nemá.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No, co se týče Blu-Ray, tak nemám pocit, že by nějakým způsobem upadalo. Už jen proto, že ho má každá domácnost, která má konzoli.
Jinak já ještě na ničem v 3D nebyl, takže je mi to jedno, každopádně co se 3D u hraní týče, tak spíš jak hologram se prosadí Oculus...
Upravil/a Whirt dne 10.08.2014 16:19
nagasadowcz napsal:
Myslím, že doba 3D filmů nikdy skutečně nepřijde a jako nový trend se prosadí až hologramy. Zrovna jako Blu-Ray už teď postupně upadá a to ho pořád většina lidí nemá.
Za mě - mě absolutně stačí nějaká DVD kvalita filmu.
Já viděl ve 3D akorát v kině na Hobita 2 a bylo to hezké pokoukání.
Nic jiného jsem ve 3d neviděl, ačkoliv bych chtěl, takže nemůžu hodnotit.
Každopádně na to mám zatím jen dobré vzpomínky.
Max. před 2 a 1/2 rokem s bývalou přítelkyní na "Saxaně 2"
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Na Hobitovi jsem byl taky 3D pěkný velký plátno pohodlný sedačky jídlo pití skoro tři hodiny pohodičky Takhle bych si v klidu dal maratón prodloužených verzí Pána Prstenů jó to by bylo.
Boing
Co máte furt s tím 3D??? V 3D kině sem nikdy nebyl, 3D televizi nikdy neviděl a ani mě to nijak moc neláká, takže mě u 3D zůstává akorát asociace se zaměstnáním a to není nic extra
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tak si tak čtu článek o strašidelných herních mýtech a na co nenarazím - na třetím místě je Morrowind a jeho jakýsi mód. Musím přiznat, že jsem o téhle věcičce nikdy neslyšel, ale zní to dostatečně děsivě Úplně mě to láká stáhnout.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.