Naga: To se dá říct ale o všem. To, že se někdo nechá využívat, nesmývá vinu z toho, kdo ho využívá. Mně ale teď nejde o to, že si někdo nechá něco zaplatit- vadí mi, když si ten někdo pak ještě potřebuje zvyšovat ego na úkor toho druhého. Já jsem tak úžasná že do mě támhleten blb vrazil peníze a asi si myslí, že bych snad s ním mohla něco mít, haha, ten je směšnej, co?
Ten blb kolikrát ani neví, že se nechává využívat, protože k němu se slečna chová víceméně mile, výsměch provozuje za jeho zády. Takže blb nemusí být ani blbý, třeba jen zamilovaný.
Upravil/a Tasemnice dne 19.10.2013 14:58
Nepiš, já jsem napsal a odpověď mi nepřišla A bylo to tak dávno že už ani nevím co jsem napsal
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
@Tasi: Co řeknu jistě mnohým vyzní krutě, ale já už si to holt myslím - zamilovaný a blbý jsou synonyma, přičemž to první je jen "vznešenější".
Je-li někdo využíván na základě toho, že mu nic jiného nezbývá, je tedy nedobrovolně vykořisťován a nemá, jak by se tomu bránil, pak je viník takového využívání pro mě odsouzeníhodný. V případě výše diskutovaném je pro mě využívající vychytralý idiot a využívaný zmámený naiva.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Ligos napsal:
Pozor, Poradna strýčka Ligose byla přece zrušena!
EDIT: Jo, a mimochodem - BW byl jediný, kdo mi do ní opravdu napsal!
Já myslel, že máš ten email veřejně, aby na něj případné dobré duše mohly napsat!
... tyjo, že bych napsal? Ale nevím co.
Hele, pokud si pamatuješ, v podpisu jsem měl adresu a u toho napsáno, že se jedná o poradnu strýčka Ligose. Po čase jsem veřejně oznámil, že se poradna pro nezájem ruší, ale že mail je stále k dispozici v profilu- vše se dá dohledat Takže máš samozřejmě pravdu, jen už to není "oficiální"...
Já tady ale nemluvím o situacích, kdy se někdo nechává vykořisťovat. Mně se nelíbí, když se někdo vysmívá někomu jinému za to, že se mu líbí, a navíc za jeho zády.
Využívání je samostatná kapitola, kterou teď nebudu řešit
Upravil/a Tasemnice dne 19.10.2013 16:28
Tasemnice napsal:
Naga: To se dá říct ale o všem. To, že se někdo nechá využívat, nesmývá vinu z toho, kdo ho využívá. Mně ale teď nejde o to, že si někdo nechá něco zaplatit- vadí mi, když si ten někdo pak ještě potřebuje zvyšovat ego na úkor toho druhého. Já jsem tak úžasná že do mě támhleten blb vrazil peníze a asi si myslí, že bych snad s ním mohla něco mít, haha, ten je směšnej, co?
Ten blb kolikrát ani neví, že se nechává využívat, protože k němu se slečna chová víceméně mile, výsměch provozuje za jeho zády. Takže blb nemusí být ani blbý, třeba jen zamilovaný.
Tohle nech vytesat do kamene
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ligos napsal:
Pozor, Poradna strýčka Ligose byla přece zrušena!
EDIT: Jo, a mimochodem - BW byl jediný, kdo mi do ní opravdu napsal!
Já myslel, že máš ten email veřejně, aby na něj případné dobré duše mohly napsat!
... tyjo, že bych napsal? Ale nevím co.
Hele, pokud si pamatuješ, v podpisu jsem měl adresu a u toho napsáno, že se jedná o poradnu strýčka Ligose. Po čase jsem veřejně oznámil, že se poradna pro nezájem ruší, ale že mail je stále k dispozici v profilu- vše se dá dohledat Takže máš samozřejmě pravdu, jen už to není "oficiální"...
Aha, aha, aha! Takže vlastně jsi k dispozici, nicméně méně oficiálně, tedy neoficiálně... (chňápu-li to dobře)
@Tasi: To je pravda. Na druhou stranu myslím, že není skutečného poučení bez bolesti. Až to takový člověk zjistí, je větší šance, že příště už chybovat nebude. A zrovna tak nejspíš nebude znovu dělat to samé využívající, pokud má tedy dost morálky na to, aby mu to při konfrontaci s využívaným bylo aspoň trochu hloupé. Ale ano, takto, jak jsi to napsala, to jistě lze považovat za správné
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Dámy a pánové, mám na Steamu 90% slevu na Two Worlds II, takže se chci zeptat: 1) je to dobrá hra?
2)Jestli ne, chce někdo tu slevu?
Sleva platná do druhého listopadu
Naga: Přemýšlím, jak to bude vypadat, až se všichni naučíme nikomu nedůvěřovat.. asi všichni někam zalezeme a budeme čekat, jestli se u nás zase zpětně nevyvine asexuální rozmnožování, abychom to celé nějak obešli
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.