Mike: Jo, něco podobnýho už jsem někde slyšel ... Nebo vlastně neslyšel ale ta pointa mi příjde povědomá
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Díky Na ty stíny jsem hodně pyšný (po dlouhé době kresby na počítači je tohle moje druhá plnohodnotná suchá kresba v reálu a myslím si, že od té první je to značnej pokrok), ale povím vám, že rozhodovat se na barvě zadní části bylo peklo.
Ještě jednou díky.
A k sušenkám musím říct, že věřím jak jsou návykové, zkusil jsem je jen na chviličku a nebýt toho, že mě popadl velice ojedinělý případ záchvatu morálky, tak jsem byl schopný záložku se sušenkami zavřít
Lidi, koukněte se, prosím vás, do Hádám, hádáš, hádáme. Mike se zasekl a já bych nerad, aby hra zase skončila, jelikož jsme tam teď jen mi dva. Nechcete-li, to je jiná, ale jen se nenechte odradit - Mikeova církevní postava už byla uhodnuta. Už se hádájí "normální" věci
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Lidi, koukněte se, prosím vás, do Hádám, hádáš, hádáme. Mike se zasekl a já bych nerad, aby hra zase skončila, jelikož jsme tam teď jen mi dva. Nechcete-li, to je jiná, ale jen se nenechte odradit - Mikeova církevní postava už byla uhodnuta. Už se hádájí "normální" věci
nagasadowcz napsal:
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.