Óh, takhle No, mám jednu jednoduchou otázku - Může mě to zabít? Páč pokud jo, sepsal bych nejdřív závěť
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No je to 4chan Vždycky musej vymyslet nějakou novou blbost aby se zabavili
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Právě proto, myslím, že cca 1/5 boardů byla mergnutá, ale i tak je to teď větší cancer, jak obvykle. Některý jsou dost gute, třeba fashion a photography, ale zbytek je docela nanic. Literaturu hodili dohromady s Fitness, takže je to tam teď velká rvačka mezi cvičenci a nerdy
No není to pevný termín. Může se to dát i v sobotu 22. Jsem předpokládal, že všichni budou v sobotu někde chlastat, ale je fakt, že je tohle skyrim fan a nikdo z nás nemá real life. Takže sobota 22.? Co říkáte všichni?
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Já jsem pro ale měli bysme počkat až to potvrdí víc lidí, než to budem měnit.
(BTW, jestli to vyjde, tak na chatu asi nikdo nestihne přečíst ani slovo )
No, já doufám, že už taky nejsem tak stydlivej jak jsem býval, ale pořád není moc co slavit
Kulturní vložky budou jen ze začátku + vyhlášení tomboly na konci. Jinak mezi tím se nechá věcem volný průchod. Ale můžem vymyslet něco na způsob toho Rande.. Třeba tak, že jeden z nás vejde s druhým fake účtem do chatu ( aby to nebylo poznat ) a začne někoho z nás balit. A my pak musíme uhodnout, kdo ten tajný ctitel je <3 Dobrej nápad, co? Mě to napadlo během 2 vteřin.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Meh, to si klidně dělejte, ale já to radši dělat nebudu. Naposled když jsem zkoušel někoho balit, tak... se nestalo vůbec nic
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.