Já když se mohu vyhnout situaci, kde je na mě příliš vidět nebo je přespříliš mnoho lidí, tak se jí vyhnu Pamatuj na můj příspěvek pojednávající o pocitech před první přednáškou
Ale jsem ráda, že sis to užila!!
Upravil/a PrincessLeia dne 03.10.2013 12:46
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
PrincessLeia napsal: Já když se mohu vyhnout situaci, kde je na mě příliš vidět nebo je přespříliš mnoho lidí, tak se jí vyhnu Pamatuj na můj příspěvek pojednávající o pocitech před první přednáškou
Ale jsem ráda, že sis to užila!!
To sem na tom podobně Ne že bych trpěl nějakou sociální fobií, ale prostě to nemám rád
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Já taky nemám takové situace ráda (maturitní ples pro mě bylo skoro utrpení), ale tohle je něco úplně jiného- vyslechneš si proslov, Gaudeamus Igitur a slib, přiložíš prsty na žezlo, stiskneš ruku rektorovi, řekneš "slibuji" a je to. Situace, kdy jsi "přes lidma" (dá-li se tomu tak říkat) trvá asi 10 sekund a nedá se na ní nic zkazit Zato si člověk uvědomí, čeho je vlastně najednou součástí.. možná to pro mě bylo tak velkolepé, protože mám tu naší školu skutečně hodně ráda a moc si jí vážím..
No vidíš .. .a třeba vyslechnout si proslov a nějaké ceremonie, to by taky nebylo nic pro mě
Nemám rád proslovy, ceremonie, všelijaké obřady, symboliku, teambuilding, firemní akce, srazy spolužáků, náležet někam, nebo být součástí něčeho, různé organizace, politické strany, státní zřízení a podobně ......
.
Srazy spolužáků? To je snad úplně něco jinýho, ne? To já na ně jezdím rád, protože mi spousta spolužáků po těch letech prostě chybí a rád je zase uvidím...
Ligos napsal:
Srazy spolužáků? To je snad úplně něco jinýho, ne? To já na ně jezdím rád, protože mi spousta spolužáků po těch letech prostě chybí a rád je zase uvidím...
Mě ne Nějak mě opravdu nezajímá co ty lidi po letech dělají, i když jsme nebyli tak špatný kolektiv. A když jsem slyšel, že se na srazu akorát všichni ožrali jak koně a půlka utekla bez placení, tak toho ani snad nelituji , nehledě k tomu, že část těch, ke kterým jsem měl nejblíže je po smrti a na ty ostatní zvysoka kašlu.....
.
Přesně tak.... mám minimální okruh lidí (asi by se to dalo spočítat na prstech), se kterými se už mnoho let stýkám a zbytek tak nějak neřeším. Prostě nemám potřebu, obklopovat se davem, s každým se seznamovat a "kamarádit" V podstatě by se dalo říct, že z okruhu lidí, které jsem poznal se postupem času stala hrstka těch, u kterých přesně vím, co od nich můžu očekávat a ty ostatní tak nějak vymizeli, což v určitých případech bylo opravdu štěstí.
.
EldeR napsal:
Nemám rád proslovy, ceremonie, všelijaké obřady, symboliku, teambuilding, firemní akce, srazy spolužáků, náležet někam, nebo být součástí něčeho, různé organizace, politické strany, státní zřízení a podobně ......
Mám to podobně.
Třeba při skládání studentského slibu (nebo co to bylo) jsem celou dobu zadržovala smích, nešlo jinak. Přišlo mi to prostě...jako divadýlko.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.
EldeR napsal:
Mám to podobně.
Třeba při skládání studentského slibu (nebo co to bylo) jsem celou dobu zadržovala smích, nešlo jinak. Přišlo mi to prostě...jako divadýlko.
No ono to asi v podstatě divadýlko bylo.
Mimochodem kdysi jsem na bratrově svatbě prohlásil, že "svatba je jenom divadlo pro rodiče, které v podstatě nic nezaručuje", za což mi bylo 90% starší generace hrubým způsobem vysvětlováno, že to tak není a že z toho nemám rozum
.
Asiel: Tak to předpokládám, že to všude vypadá jinak. U nás na tom nebylo směšného nic- byl to prostě ceremoniál vedený stejně jako posledních 650 let, krásně konzervovaná tradice. Funkcionáři vypadali v talárech důstojně, do prostředí to sedělo a atmosféra byla úžasná. Všichni, s kým jsem tam mluvila, se shodli, že to byl skvělý zážitek
EldeR napsal:
Mimochodem kdysi jsem na bratrově svatbě prohlásil, že "svatba je jenom divadlo pro rodiče, které v podstatě nic nezaručuje", za což mi bylo 90% starší generace hrubým způsobem vysvětlováno, že to tak není a že z toho nemám rozum
Tasemnice napsal:
Ono to tak ale fakt není, z právnického hlediska.
Tak to je druhá stránka věci, myšleno je to spíš tak, že jakýsi "obřad" nezaručuje vzájemnou náklonnost zúčastněných, věrnost a stálost svazku už vůbec ne. Takže z toho plyne, že pokud k někomu něco cítím, žádný papír, ceremonie, nebo bižuterie na tom nic nemění
Edit: Ale je vidět, že ty jako zástupce "něžného pohlaví" za tím vidíš širší souvislosti Holt tak to v přírodě chodí, že samičky hledají partnera, který je zabezpečí....
Upravil/a EldeR dne 03.10.2013 15:29
.
Svatby nesnáším! Brigádně pracuju na zámku a užiju si jich tam dost. Je to furt to samé...bílý šaty, ženiši v nablýskaných fárech (vypůjčených), kytky, rejže, konfety, rozflákané talíře, samej bordel z toho...prostě komedie.
Mě někdo požádat o ruku, tak si ji snad raději uřežu.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.
Méťo tak tím jsi mě dostal...a k tomu uctívání věz, že budeš nechceš-li aby tě stihl trest za tvé rouhání!
@Mopi: Sranda musí být a věz, že mě to nevadí čím bych přeci byl, kdybych si já dělal srandu z někoho jiného a sám bych se takové situaci vyhýbal?
@Asiel: Sic jsme byl jen na 2, ale musím souhlasit
Upravil/a Leneren dne 03.10.2013 16:17
Asiel z Ponurvalu napsal:
Svatby nesnáším! Brigádně pracuju na zámku a užiju si jich tam dost. Je to furt to samé...bílý šaty, ženiši v nablýskaných fárech (vypůjčených), kytky, rejže, konfety, rozflákané talíře, samej bordel z toho...prostě komedie.
Mě někdo požádat o ruku, tak si ji snad raději uřežu.
To bych asi nemoh brigádničit takhle..... celej bych se z toho "opupínkoval" a nahlásil to jako pracovní úraz
Uřezání ruky ještě není zase tak drastický řešení, ale rozhodně originální .... horší by bylo, kdyby sis ji chtěla ukousat, jako liška chycená do želez
A problém by nastal, kdyby to ten dotyčný nevzdal a požádal i o tu druhou
Teda osobně si myslím, že nejde o svatbu jako takovou, ale o ten cirkus kolem, takže kvůli žádosti ještě není důvod se mrzačit, když to jde vyřešit i pěkně v klidu, bez zbytečných komedií kolem.....
I když jsem někde slyšel, že každá dívka/žena chce být jednou za tu "princeznu v bílým"
.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.