Norbi napsal:
Nere, no Im not D
Lene vymenil si popisky, ty si ten dolu ;D
Altazare neviem na čom fičíš, ale rozdel sa DDDD
Skus ty svítící houbičky co rostou u Falmerů když je smícháš s cukříkem a scoomou tak je to dost slušnej matroš. Včera sem ve Skyrimu potkal Pikachu s Pamelou Anderson, byl to mazec
Sem nejlepší trenér na světě
Alespoň nemusim všechny přesvědčovat že NEJSEM ŽENA, JSEM MUŽ!! Můj sixpack se holt stydí, proto tak vypadám nó, lepší než nabuzněnej bodybuilder, zvláš´t když si řiká len ;DD
Problém proti mě?
JO! seš na můj vkus až moc zvláštní entita, jediná, která chápe kliku (pokud sis četl PM, chápeš -_- )[/quote]
Jo chápu, ale nevidím zde nic vtipného.
EldeR napsal:
Lidově řečeno bych ti dal takovou, až by sis posral paty.
lenerene je fakt že se to asi trošku přehnalo, omlouvám se pokud sem tě já nějak urazil nebo se tě dotkl, jsi muž každým coulem, vícekrát se nebudou mé narážky na tebe opakovat. A ted kdo mi pomůže chytit Snorlaxe?
Norbi napsal:
Nere, no Im not D
Skus ty svítící houbičky co rostou u Falmerů když je smícháš s cukříkem a scoomou tak je to dost slušnej matroš. Včera sem ve Skyrimu potkal Pikachu s Pamelou Anderson, byl to mazec
IDE SA NA SKYRIM !! DD
You can kill yourself, or die trying...
Norbi napsal:
Nere, no Im not D
IDE SA NA SKYRIM !! DD
Ale musíš v pořadí jaký sem napsal jinak uvidíš Digimony a stěma není ve Skyrimu žádná prdel
Altazar napsal:
lenerene je fakt že se to asi trošku přehnalo, omlouvám se pokud sem tě já nějak urazil nebo se tě dotkl, jsi muž každým coulem, vícekrát se nebudou mé narážky na tebe opakovat. A ted kdo mi pomůže chytit Snorlaxe?
Dobrý.Já jsem jen hroznej suchar.Ze mě si nic nedělej.A taky to bude tím, že mám blbou náladu.V klidu.Dělejte si ze mě srandu jak je libo.Já seb udu ještě smát s váma a sám sebe urážet.
Pro hRDLU:musím ti taky udělat radost tak pro dnešek:
Vyznávám emo styl a jsem tak trochu hopper v žilách mi koluje metalový popel
Ať ti taky udělám radost.
Norbi napsal:
Nere, no Im not D
IDE SA NA SKYRIM !! DD
Ale musíš v pořadí jaký sem napsal jinak uvidíš Digimony a stěma není ve Skyrimu žádná prdel
mne je to jedno ja ich aj tak všetkých rozsekám
You can kill yourself, or die trying...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.