Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
No tentokráte je docela těžké si vybrat, ale myslím si, že kdyby měl někdo vymýtit upírský klan, tak tam raději pošlou někoho z dané země. Na druhou stranu by mě ale zajímalo, proč chce spolek mágů získat Mehrunovu Břitvu... Nejlogičtější mi přijde možnost s hledáním Svitku Předků... Co si vybrat.
Zvolil bych si hledání Mehrunovi Břitvy, protože Amonia při jejím hledání může na scestí svést spousta podnětů. Navíc by se pak dalo využít dýky, kterou si syslila Imperiálka... A nejspíš to tak taky i dopadne, protože hledání Svitku Předků může být na dlouho a navíc je to úkol, který je dle mého pro mistra se začínajícím učencem trochu příliš... Takže - Hledání Mehrunovi Břitvy...
Každopádně ti musím moc poděkovat za to, že se v tomhle díle objevil Walliesin, který opět pronesl slova, která lahodila mému uchu. Díl nebyl slabší, ale nebyl ani nejlepší, to se samozřejmě od každého dílu očekávat nedá. Jde o to, že se to dobře četlo a že je to stále zajímavé
Lord Rade napsal:
Nestihl jsem hlasovat, ale to je jedno. A co má vlastně ta břitva společnýho s Morrowindem? Když je teď ve Skyrimu a byla i v Oblivionu?
hej, bola aj v oblu, ale myslím že len v datadisku
You can kill yourself, or die trying...
Lord Rade napsal:
Nestihl jsem hlasovat, ale to je jedno. A co má vlastně ta břitva společnýho s Morrowindem? Když je teď ve Skyrimu a byla i v Oblivionu?
Odkaz na wiki, kde je i zmínka o břitvě.
Doufám, že omluvíte, když se úplně nebudu řídit LORE....
Lord Rade napsal:
Odkaz na wiki, kde je i zmínka o břitvě.
Doufám, že omluvíte, když se úplně nebudu řídit LORE....
Ále,at naštíví univerzitu ,ne?Chce bejt mág,tak at udělá něco pořádnýho B
Upravil/a Vitek222 dne 15.08.2012 18:25
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.