Já si teda myslím, pokud se jedná o filmy a seriály, tak je naprosto jedno, kolik to má MB, jelikož film můžeš sledovat už během stahování.
Ale pokud se jedná o něco jiného, tak pro mě je limit 500Mb. Ale většinou to záleží na mém úsudku - pokud usoudím, že soubor bude mít pravděpodobně hodně seedů, tak stahuju pomocí torrentů, pokud je těžké sehnat torrent bohatý na seedy, tak stahuju normální cestou.
Našla jsem zupa hru gratis ke stažení, jmenuje se: http://cloud-2.st...sizedimage
Jste celník ve vymyšlené komunistické zemi s dementním názvem, Arsztotka, nebo tak ňák, a je to větší sranda než to vypadá a zkouší vás to jestli se nad pár lidma sželíte, když vás žádají o pomoc nebo budete dodržovat svůj řád (a je třeba ho dodržovat přísně). Mám rda razítka "zamítnuto" a dycky to orazítkuju někam na fotku dotyčného a ani je neštve že se je snažím naštvat
(Ten obrázek sem nešel vložit)
Upravil/a Mopidu dne 15.06.2013 22:13
Tak jsem dohrála Papers, please. Už aby to byla plná verze! byla to fakt sranda a jeden chlap nejprv neměl vůbc dokumenty, jen opakoval "Glory to Arstotzka! Best Country ever!", tak jsem ho vyhodila a on pak přišel zas s nakresleným pasem a ještě si tam vymyslel zemi co tam neexistuje
pak přišel ještě asi třikrát, ale to už nebylo tak vtipný
Upravil/a Mopidu dne 16.06.2013 10:59
Tak jsem po pár dnech se odhodlal sem něco zase napsat a ona tady Mopi doporučuje nějákou KOMOUŠSKOU HRU určitě zkusim nápad je to good Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Od včerejška mě zaměstnává sledování seriálu American Horror Story. Jde o klasický hororový příběh, který se odehrává během 12 zhruba 45 minutových epizod. Herci jsou výborní, soundtrack zcela odpovídající, atmosféra hustá. Triky prakticky nejsou třeba - seriál pracuje hlavně se zvuky, nasvícením scény, rychlým střihem, rozostřováním, makeupem atd. Takže poctivé budování atmosféry a gradace děje do čím dál tím šílenějších rozměrů, jak to má v dobrém hororu podle mě být. Někteří herci zůstávají po obě řady, každá řada bude mít ale vlastní děj; ta první vypráví příběh o prokletém domě, druhá o psychiatrické léčebně pro zločince. Zatím jsem v polovině první řady a můžu rozhodně doporučit.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Vy co jste ještě na střední a v něčem se aspoň trochu vyznáte, využijte toho a jděte do SOČky! V životě jsem se takhle dobře a hodně nenajedla! Sakra, štve mě, že tam nemůžu znova... ty steaky byly fakt perfektně marinovaný a bezchybný..
Když přineseš i ukázku, máš to určitě vyhraný. Vzpomínám si, že v okresním kole přinesla porotě na obhajobu jedna holka z oboru Zdravotnictví štrůdl ale nebyl moc dobrej a nevyšlo jí to.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.