Ligos: kašli na open office - to je největší šmejd. Stahni si klasickej M. office .
Trochu jsem se bál, že mne za ty morbidní vtipy ukamenujete, ale hezky se to rozjelo :-D
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
LordeS napsal:
Ligos: kašli na open office - to je největší šmejd. Stahni si klasickej M. office .
Trochu jsem se bál, že mne za ty morbidní vtipy ukamenujete, ale hezky se to rozjelo :-D
Pirátství nepěstuju, nelegálně si nic stahovat nebudu... Za O.Office se neplatí a dosud do fungovalo... No nic, musím se spolehnout na vlastní znalosti ČJ...
Ok ještě mě napadá jeden program zdarma co je na úrovni office , ale nemůžu si vzpomenout jak se jmenuje. má zelený logo a najdeš ho na stahuj.cz
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
LordeS napsal:
Ok ještě mě napadá jeden program zdarma co je na úrovni office , ale nemůžu si vzpomenout jak se jmenuje. má zelený logo a najdeš ho na stahuj.cz
Myslíš LibreOffice ? Ten má zelené logo.
EDIT: Řekl bych, že je o hodně lepší jak OpenOffice
Upravil/a Aurelius dne 17.10.2013 20:51
Mike napsal:
Ještě bys mohl zkusit Lebre Office, ten je taky zdarma. Zrovna jej mám na Macu (je i pro windows), ještě jsme neměl prachy na balík iWork...
Nečekal jsem, že přijdu z práce a budu muset číst tunu nových stran v nekonečný...
Jak jsem se dočetl, tak se přihodila spousta zajímavých věcí, ač některé mě zrovna nepotěšily.
Hádat se kvůli barvě někoho, který tu dlouho není?
Ligosi, já používám M. Office, takže ti bohužel neporadím.
Miku, ty sankce jsou opravdu chvilkama směšné.
Lene, ty budeš fakt nekonečně dlouho vyvolávat podobné "revoluce", až ti někdo jednu natáhne. Lidé přichází a odchází...
Jo! Hoj ahoj, lidi!
Upravil/a Diego dne 17.10.2013 21:03
Konečně dorazím domů z práce a hle, co se mi objevilo na stole
Est Sularus Oth Mithas
Mike napsal:
Ještě bys mohl zkusit Lebre Office, ten je taky zdarma. Zrovna jej mám na Macu (je i pro windows), ještě jsme neměl prachy na balík iWork...
Všechny díly už jsem sice hrál, ale třeba takové originálky Areny či Daggerfallu potěší. Zvlášť, když teď budu mít konečně kompletní sbírku map
(Ale teda musím se přiznat, že mám strašně silnou chuť na Morrowind)
Upravil/a Whirt dne 17.10.2013 21:39
za dva dny jsem sice naspal jen 8hod ale vypadá to, že ani nepůjdu brzo spát
Popřemýšlím o LP z Areny nebo Daggerfallu. Byl by zájem ?
Est Sularus Oth Mithas
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.