Právě opět poslouchám album The Satanist od Behemoth a musím říct, že naposledy jsem byl takhle nadšený před dvěma lety z Helvetios od Eluveitie... A předtím z Twilight of the Thunder God od Amon Amarth z r. 2008. Album jako The Satanist se vážně objeví jen jednou za čas. Naprostý skvost! Všem milovníkům extrémního metalu vřele doporučuji!
@Mett: Už jsi ho slyšel celé?
Upravil/a nagasadowcz dne 27.07.2014 14:07
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Sice nesnáším šikmookou kultůru ty jejich anime blbosti různý další věci nebudu jmenovat ,ALE jídlo uměj tojoo. (Jinak v tom vedru člověk už ani na záchod není schopnej vypije několik litrů tekutin a všechno to vypotí buď to a nebo začínám mít problémy s prostatou :/ )
Boing
Já viděl asi 2 ty klasické (ono je jich víc) a nic moc, pak jsem viděl snad z roku 2004 a ten byl ještě horší a pak jsem viděl ten novej 1. díl a ten byl suprovej ale tenhle nejnovější jsem ještě neviděl
Škoda že se ti nelíbí to video nago, jsem myslel že jako metalistu tě to zaujme...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.