EldeR napsal:
Z vánoc je komerční kaše, která většinu dospělý populace zmáhá a dost velký procento dokonce se..e
Bohužel, ano.
A co takto původní význam Vánoc? O tom by něco šlo.
Myslíš jako to rozjímání a klid ???
To by byl perfektní článek ten bych si přečetl já. Podle dětí u nás doma to vypadá že vlastně vánoce sou jen dárky, strom a ten imaginární dárce.
Sem nejlepší trenér na světě
nagasadowcz napsal:
Tak právě jsem vítězoslavně dopsal svou akademickou esej a jdu si pročíst to všechno tady, abych pak zas udělal Nagovy body. Takže mám co dělat další půl hodinu Taky je možné, že se na to vyseru a nechám to na zítra, zatímco teď si půjdu zahrát Darksiders. Ale jednou jsem fóran, tak to aspoň zkusím.
čáu bro - a dělej! Je tam spousta věcí, co se tě týká a co vyžadují reakci!
Altazar napsal:
To by byl perfektní článek ten bych si přečetl já. Podle dětí u nás doma to vypadá že vlastně vánoce sou jen dárky, strom a ten imaginární dárce.
To vypadá asi tak všude .... a jak z toho vyrostou, tak to pro ně znamená už akorát volno do tý doby, než začnou pracovat atd, pak už to je jenom spousta starostí navíc
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Jo jo, souhlasím s EldeRem. Taky mě nehorázně štvou všecky ty vánoční reklamy už od podzimu, obchoďáky, které útočí svojí vánoční tématikou, všude plno vyplašených lidí, kteří když nemají na dárky, tak se radši zadluží...atd. atd. Však to znáte sami...
Ale nejvíce mě štve americkej Santa, vytlačující našeho Ježíška! Co na něm všichni mají? Když vidím ty praštený lidi, co mají na zdi figurínu Santa Clause, nejradši bych jim nafackoval... A co víc, někde mají rovnou celé saně i se soby... Fuj!
Jo jo, souhlasím s EldeRem. Taky mě nehorázně štvou všecky ty vánoční reklamy už od podzimu, obchoďáky, které útočí svojí vánoční tématikou, všude plno vyplašených lidí, kteří když nemají na dárky, tak se radši zadluží...atd. atd. Však to znáte sami...
Ale nejvíce mě štve americkej Santa, vytlačující našeho Ježíška! Co na něm všichni mají? Když vidím ty praštený lidi, co mají na zdi figurínu Santa Clause, nejradši bych jim nafackoval... A co víc, někde mají rovnou celé saně i se soby... Fuj!
Doufám, že jsem se nikoho nedotkl...
určitě ne do našeho ježíška se nám nikdo sr.t nebude!!
Sem nejlepší trenér na světě
EldeR napsal:
Z vánoc je komerční kaše, která většinu dospělý populace zmáhá a dost velký procento dokonce se..e
Bohužel, ano.
Myslíš jako to rozjímání a klid ???
EldeR: Ano, víceméně, je dost možné, že bych to pojal i z křesťanského hlediska, což by dle mého soudu bylo u článku tohoto rázu na místě.
Altazar: Ano, bohužel, to se opět projevuje totální analfabetismus jak kulturní, tak religiózní. Z kulturního to, že je zde nějaká tradice, což se úzce váže na religiózní důvod a to samotný původ Vánoc a jejich smysl z různých úhlů pohledu, opět kulturní a religiózní a ano, dnešní, konzumní.
právě se mě naježily chlupy na zádech ... mám totiž alergii na santu, koledy v obchoďácích a vánoční reklamy. A to je podělanej Santa jenom reklamní panák od Cocacoly
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tak na to seru. Když si to člověk pročítá, klikne na další stránku a zjistí, že už za tu dobu přibyla jedna nová stránka, tak si jde radši po náročném večeru pustit Darksiders. Nazdarte
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
určitě ne do našeho ježíška se nám nikdo sr.t nebude!!
Nene, neboj, nedotkl. Souhlasím, viz můj předchozí post.
nagasadowcz napsal:
Tak na to seru. Když si to člověk pročítá, klikne na další stránku a zjistí, že už za tu dobu přibyla jedna nová stránka, tak si jde radši po náročném večeru pustit Darksiders. Nazdarte
Hééj Ale měl by sis to přečíst! Nebo napiš Diegovi zprávu ať ti to shrne, páč je to důležitý a ... legrační. Nicméně, zatím a nezapomeň juknout na blog, bro . Přibyl nový žvást.
nagasadowcz napsal:
ALOE VERA napsal:
tyjo Miku ty ještě doženeš Nerevara v příspěvcích
mě de jen o to abych během dneška dal tu tisícovku ^^
No.. dělí nás kolik? Stovka? Asi tak nějak. Nj, když jsem zde začínal, avizoval jsem, že např. na gothicz.net jsem byl druhý nejaktivnější člen, co se počtu postů týče. A kdo ví, třeba jednoho dne doženu hRDLU (legrace, toho asi nikdo )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.