@SH: Byly to nějaké osobní důvody, které bych tady nerad rozpytvával. V zásadě šlo o to, že jsem v té době neměl chuť tady pro kohokoli cokoli dělat. Ve světle posledních událostí jsem ale pochopil, že mi modování chybí a že jsem se ho nikdy neměl vzdávat. Takže jsem zpět a tak už to i zůstane
@Mike: Tak jsem zatím poslechl Prolog a musím říct, že se mi to líbí a kupodivu mě to ani nenudí. Budu to ale spíš poslouchat více dní po menších dávkách - takto po aktech
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No, první dějství jsem už na konci musel přetrpět a druhé mi přišlo stejně nudné, tak jsem to zas vypnul Ale prolog se mi fakt líbil. Myslím, že přeskočím rovnou k dějství třetímu.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No, jako pokud k tomu fakt nemáš nějak extra vztah jako já, tak přeskoč jedničku a dvojku, ty ti fakt nic neřeknou... (možná si přečti na wiki děj, o co go.. i když, to si stejně musí člověk přečíst u celého děje - i u dalších dějství)
Takže jo, skoč na třetí, to je fakt dobrý a další také.
Hrdla: ano je to egyp. Bohyně, viz děj té opery na wiki - v té době byly oblíbený opery na motivy (někdy upravených) římských bájí s tím, že v této na komci Jupiter povýší nymfu Íó pod jmaénem Isis mezi egyptská božstva
Jinak De Lully byl vl. Jménem Giovanni Battista Lulli, a teprve co se dostal ke dvoru si změnil jméno na Jean Baptiste Lully, později jej král povýšil do šlechtického stavu, takže proto J-B de Lully... Jinak byl bisexuál...
Upravil/a Mike dne 23.07.2014 12:29
Jinak, jestli mi neujede vlak, tak dneska lidi zas odjíždím No big deal
Upravil/a BadWolf dne 23.07.2014 12:45
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Až na to, že to byl Ital... (o tom dalším nepolemizuju...)
Já věděl, že nebyl rozenej frantík (nevěděl sem, že talián), ale vetřel se k Ludvovi na dvorek a chtěl tam zůstat. A navíc, pokud se nepletu, dostal občanství, takže to byl frantík
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Jo nepleteš se byl občan a byl i fr. Šlechtic s tím, že spolu s Moliérem tvřili keště s králem kulturní trojici ale nakonec to nedopadlo ideálně se všici rozhádali - ale to ty víš - jsi koukal na Král tančí
Mike napsal:
Hrdla: ano je to egyp. Bohyně, viz děj té opery na wiki - v té době byly oblíbený opery na motivy (někdy upravených) římských bájí s tím, že v této na komci Jupiter povýší nymfu Íó pod jmaénem Isis mezi egyptská božstva
Ligos napsal:
Stejně nebyl na dvoře oblíbenej. Pro ostatní to byl prostě Ital a basta....
To, že si ho král oblíbil, jen přililo olej do ohně...
Pravdu díš .... špagetovej démon mezi žabožrouty
No kdo ví..... král byl baleťák, u těch si člověk tou orientacej nemůže bejt taky jistej, třeba si ho oblíbil i kvůli tomu
P.S. Vím, že Itálie neznamená jen špagety atd....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.