... ono já už zas chci napsat jiný článek, než z politiky, páč se jich tam teď sešlo nějak moc, tak tento bude snad posledí a zas pak napíšu o něčem jiném. Je třeba to střídat.
... ono já už zas chci napsat jiný článek, než z politiky, páč se jich tam teď sešlo nějak moc, tak tento bude snad posledí a zas pak napíšu o něčem jiném. Je třeba to střídat.
Takže tak. akorát dělám graf.
A co něco zaměřenýho na historii? To děláš taky?
Sem nejlepší trenér na světě
Na jakou historii? Dělal jsem tam článek o exorcismu, kde se dost o historické prameny opírám, je tam článek o Malachiášově proroctví, což je historické až, až. A myslím, že zatím ne, ale rozhodně mám v plánu, neb historii mám rád.
Chci, aby to bylo co nejvšestrnější tak, aby to uspokojilo všechny typy čtenářů.
Na jakou historii? Dělal jsem tam článek o exorcismu, kde se dost o historické prameny opírám, je tam článek o Malachiášově proroctví, což je historické až, až. A myslím, že zatím ne, ale rozhodně mám v plánu, neb historii mám rád.
Chci, aby to bylo co nejvšestrnější tak, aby to uspokojilo všechny typy čtenářů.
Jojo o tom exorcismu sem si četl, výborné čtení. Tohle sem právě myslel jestli i do budoucna máš v plánu sem tam napsat i něco podobnýho. Dík za odpověď. Aspoň bude něco pořádnýho ke čtení
Sem nejlepší trenér na světě
Díky! Super. Ano, jistě plánuji v brzké době (zvlášť pokračování o exorcismu) další podobné články. Psal jsem tam třeba i Hobitovi, ale to již dříve... Jinak, určitě doporučuji toto ke čtení: http://mikuv-blog...popes.html
EldeR napsal:
tak sem se prokousal tím, co ste naspamovali od tý doby co sem tady nebyl a zjistil, že těch 8 stran je úplně o hov....
máš totální pravdu! Ale co není o hovnu je toto:
Tak hyyybaj číst
Mike napsal:
Díky! Super. Ano, jistě plánuji v brzké době (zvlášť pokračování o exorcismu) další podobné články. Psal jsem tam třeba i Hobitovi, ale to již dříve... Jinak, určitě doporučuji toto ke čtení: http://mikuv-blog...popes.html
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.