Leneren napsal:
Můžete mi někdo prosím řít co to je za stanu pod:Jsem rasista>ano
E:to o tom HW je zajímavá informace, o mobilech toho mo nevím tož díky za info
Úsvit přímé demokracie Mě by zajímalo ještě co je za stranu, co ráda mlátí teplouše ....
E: Tak to je Bobošíková
No nic, budu radši rasista
Upravil/a EldeR dne 14.10.2013 22:16
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tak se mi pro změnu všude možně zobrazuje jako sledující fórum uživatel HraBOSS, naposledy přihlášen 14. February 2012 Kliknutí má stejný efekt jako u Viviho.
Mě vyšli Piráti C'mon, premiér s dredy, to tahle země potřebuje !
Mopi: Toť otázka
BTW, já mám teď velmi málo času na kompu a ten budu (překvapivě) trávit hraním Dead Spaců. Takže tu budu sem spíš jen tak jednou denně nakukovat
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Hej lidi, potřebuju pomoci. Protože barvy na moji pohádku dorazí až bůhví kdy, tak jsem se posunul dál. Chci udělat komiksové stripy, které vždy skončí nějakou doslovnou frází (mám brouka v hlavě, kůl v plotě, vlez mi na záda, atd...) a nemůžu vymyslet žádné dva hlavní funkční charaktery. A jelikož jste mi už nejednou poradili, tak mě napadlo, že by jste měli nápad i tentokráte
@Whirt: Hlahoj Whirtosi! Tebe už jsem tu dlouho neviděl. Propadl jsi také sušenkovému šílenství? Ještě ne? VYZKOUŠEJ TO!!!
Já jsem si, když jsem četl, co zamýšlíš, u toho hned představil Andyho a Loua z Little Britain. Jde ale o to, jestli to musí být tvé originální postavy. Každopádně bych zvolil nějaké protiklady - malý tlustý blbý a vysoký štíhlý a ne zas tak blbý
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.