Ještě mě ale pořád čeká Missing link, takže budu mít ještě chvilku co hrát
Übersuper hra, fakt mě donutila se zamyslet nad robotickýma končetinama (možná nejsou zas tak epický ) ale furt se mi líbí, robotika je Supe-R
Takže tak, teď mám zupa pocit z poctivě dohrané hry a ještě se mrknu na YT jestli nebyla scéna po titulkách, brat mě je donutil přeskočit aby mohl hrát Far Cry 2
E: tak scénu po titulkách mi musel vysvětlit google....a od teď nemám ráda Megan
Whooooo, Mass Effect infiltrator je epic ovládáni trochu o hubu, ale c'mon, ten soundtrack je jeden z nejlepších jakej jsem slyšela (patří totiž Mass Effectu 3 ) a,upřímně mi chyběl :3
Double Whoooo, Dead space na mobil je taky epic a má to naprosto ženiální ovládání i když mě to trochu (dost) děsí a samozřejmě jsem vyplýtvala všechny náboje střílením do kabelů
No vidíš, počkej až se dostaneš k Legend of Korra (stále čekám na 2. sérii...), to je ještě lepší, teda nejdřív musíš překonat tu blbou náladu z toho že Avatar skončil.
Není tu nějaká kouzelná duše která dokáže z téhle tabulky udělat graf, tak aby proud (I/A) byl svisle a napětí (U/V) vodorovně a Odpor (R/Ω) bude výsledný?
Mopidu napsal:
Není tu nějaká kouzelná duše která dokáže z téhle tabulky udělat graf, tak aby proud (I/A) byl svisle a napětí (U/V) vodorovně a Odpor (R/Ω) bude výsledný?
Mope, to je lepší zkusit nějaký fyzikální forum. Obávám se, že zde příliš lidí, kteří by tomuto rozuměli, nenajdeš.
Mopidu napsal:
Mope, to je lepší zkusit nějaký fyzikální forum. Obávám se, že zde příliš lidí, kteří by tomuto rozuměli, nenajdeš.
To je naprosto primitivní fyzika, spíš jde o to vytvořit z toho graf, což se mi v těch blbejch officech 2007 nedaří, ale prý už to vyřešila.
Ouuu jsem rád že jsou takové dobré ohlasy na mí milý Blindy
Ten Saint Row je Epic zejtra kupuju za pouhý 200 kč epic
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.