Ich auch! Autoři by se mohli vrátit k původnímu konceptu z Risen 1 (potažmo z Gothicu), kde měl hráč možnost přidat se k jedné z několika frakcí a okolní svět se pak choval podle toho...
(Za slávu magie!)
Jop, taky jsem to četl a tiše se radoval. Jednička byla úžasná a vůbec první RPG z pohledu třetí osoby, které jsem hrál (vím, zní to divně ). Ale hrál jsem to i nedávno a opět mne to dost bavilo.
Dvojku jsem nehrál, nevím proč, z nějakého důvodu mě moc neláká, ale třeba časem.
Doufám, že ten otevřený svět bude, jako v TES. S jedničkou to tak udělali, sice malý, ale plně otevřený ostrov, kde jsme mohli všude (až na výjimky).
Upravil/a Diego dne 22.02.2014 17:35
Štve mě že to bude bez Sheparda. Ale když Bioware něco řekne tak to myslí naopak třeba jako že konec u ME3 bude hodně rozličnej podle toho jak kdo hrál celou sérii a prásk tady máte 4 konce užijte si to takže u mě ještě hoří malinkej plamínek naděje.
Live slow die whenever
mě by Shep ani nevadil (v některých situacích mi moje FemShep přišla trochu natvrdlá ), ale sakra, moje posádka! mám je až moc ráda než abych je zahodila
Osobně jsem na celý nový Mass Effect dost zvědavý. Dokážu se přes předchozí díly přenést (zvlášť, když na to přenesení se je tolik času ). Jen ať se to pro bůh nejmenuje Mass Effect 4, když to nemíní přímo navazovat
Každopádně, nesmírně se těším na Dreamfall Chapters... Už to bude deset let od posledního dílu, tak snad to bude tak kvalitní, když už na to konečně dostali finance
Teď budu reagovat jen na stížnosti, že to bude bez Šepárda: WTF?! Vždyť tu postavu jste prakticky tvořili vy sami. A nový ME v tomhle bude nepochybně stejný. Bude to prostě jen jiný Šepi, ale v závěru to stejně zase budeme MY - hráči
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.