Všem soutěžícím bych rád poděkoval za účast a výhercům přeji, aby si výhry řádně užily.
Ti co se neumístily na "stupních vítězů" bych chtěl říct, ať nezoufají a soutěží i příští rok.
Rád bych upozornil všechny výherce na skutečnost, že ode dne doručení soukromé zprávy obsahující instrukce a poučení se počítá lhůta 30 (třiceti) dní (jak je uvedeno) a v okamžiku, kdy nebude vámi pomocí soukromé zprávy zaslána reakce, automaticky daný výherce pozbývá nároku na výhru a další postup je řízen na základě Pravidel Povídkové soutěže 2013!
"Jistá osoba" děkuje všem. Hodně mě to potěšilo a navíc přivedlo ke snaze o práce minimálně o dva body lepší, než aktuálně ;-) Vítězné práci gratulace a v PM Mikovi dokládám důvody, které tu neaktivitu vysvětlují čekáním na protočení úředního soukolí této země.
Já vím ;-) Co se týká vztahovačnosti, tak do té já naštěstí ve svém životě perky neinvestoval :-D Jen jsem nechtěl, ať to vypadá, že si toho nevážím, když je to přesně naopak...
Taky všem děkuju a gratuluju ostatním výhercům, musela jsem se na to ale vyspat, jestli náhodou to co tady čtu není jen halucinace nebo něco, proto se hlásím až teď ... Tohle jsem fakt nečekala, ale opravdu mě to hodně potěšilo a vážím si toho. I když zůčastněných nebylo moc a navíc, jak bylo řečeno, rozdíly ve kvalitě asi nebyly nějak významné, je to dost velká motivace abych pokračovala v psaní... Děkuju za skvělou soutěž
Není zač a i veřejně gratuluji k vítězství, samozřejmě i ostatním dvěma výhercům, neméně také ostatním účastníkům soutěže.
Povídky byly skvělé všechny, rozdíly byly u některých větší, jinde menší, každopádně, snažili jsme se hodnotit maximálně objektivně a je důvodné se domnívat, že tomu tak skutečně je.
---
Tedy, Sharie, nyní čekám ještě zprávu od tebe a Mopidu, ale o té vím, že je na dovolené, takže tam počkám.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.