Sáfra, já tam dal Samozřejmě když tam byl hRDLA, ale teď když je tam Whirt bych tam dal Naprosto
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
... jojo Whirtosi, já vím, nicméně... no, hele, ten seznam "v minulých dílech" ti klidně spatlám... někdy, ale ty levelyyyy... Ty musíš ty. Ale myslím, že by se to dalo nějak domluvit třebas se zdejšími grafiky, ne?
Whirte? Jestli neuděláš přehled minulé nekonečné, tak si mě nepřej! Nevyhrožuju, jen tě o to prosím jediným možným způsobem, který znám... S devítkou v ruce.
Mike: No, zdejší grafik je podle mě vytíženější než já
A to v "minulých dílech" jsem vždycky spatlával v tom šílenství, kdy se čekalo na Konec nekonečné - to vždycky byli návaly hlášek a situací, které se v té dané konverzaci udály...
Takže jestli chceš, tak to můžeš udělat, protentokrát tu slávu oželím
EDIT:
Ligos: Ok, ok, tak já se o to postarám. Ale nebude to nejdřív.
Mike: Tak nic, no
Upravil/a Whirt dne 26.05.2013 15:40
"Hahaha" by sarkastický smích. A tu anketu jsem původně udělal ze srandy, nejsem nějaký egomasturbátor, ale jak jsi to jen tak ze "srandy" změnil, tak mi to trošku vadilo.
hRDLA napsal:
Hahaha, velice vtipné, teď to změň zpět.
EDIT: Každýmu kdo není blbej by došlo že tím editem je myšleno předání shrnutí...
Páni, skoro bych čekala, že když si někdo začne dělat srandu, bude schopen v ní i pokračovat namísto toho aby se hned urážel a začal urážet i ostatní..
Jak si to tady, tak pročítám dozvídám se hned několik věcí...
hRDLA naštvanej, že mu někdo lehce poupravil příspěvek...
Whirt má málo času.... shodou okolností, tak jako já.
Mike chce soupeřit s Mopi o počtu příspěvků...
Ligos má paranoidní myšlenky... Jak to?!
Tasemnice má hodně času, jenž tráví na fóru...
A jen "Len" nevyhrál(opět ) boj o Nekonečnou, respektive o její poslední příspěvek...
No a k těm levelům. Já bych také uvítal změnu "loga" moderátora a i běžných log našich ctěných členů.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.