Den desátý: Jaký je pro Vás absolutně nejoblíbenější zpěvák?
(Vyberte opravdu jen jednoho ze zpěváků či zpěvaček, které máte rádi. Musí to být prostě ten/ta nej.)
Po dlouhém bádání a přemýšlení jsem vybral zpěváka z českých luhů a hájů jménem Daniel Landa.
Ač se mi v poslední době jeho výroky a dvě poslední alba moc nezamlouvají, stále se mi líbí jeho starší písně, jako jsou Valčík, Krysař, Pozdrav z fronty či Morituri Te Salutant...
nagasadowcz napsal:
Tak to je u mě jasné Je to Tobias Sammet z Edguy a Avantasie:
Edguy - Land of the Miracle (by Tobias Sammet)
Máš dobrej vkus Edguy miluju teda až na poslední album to mě nepřišlo niják extra ale nejradši mam album rocket ride nebo mysteria
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
@Mettalic: Díky. Musím říct, že mě se poslední album líbilo hodně, poněvadž jsem měl pocit, že se vrátili k tomu, co jim šlo nejlíp - power metal/hard rock. Takže já byl příjemně překvapen. Každopádně ještě si musím poslechnout nové album Avantasie "The Mystery of Time".
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@Mettalic: Díky. Musím říct, že mě se poslední album líbilo hodně, poněvadž jsem měl pocit, že se vrátili k tomu, co jim šlo nejlíp - power metal/hard rock. Takže já byl příjemně překvapen. Každopádně ještě si musím poslechnout nové album Avantasie "The Mystery of Time".
To já též zpívá tam totiž Ronie Atkins
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Den jedenáctý: Na jakém nejlepším koncertě jste kdy byli?
U mě je to koncert skupiny The Scorpions, na kterém jsem byl v Ostravě, při jejich poslední tour, než šli do hudebního důchodu. A musím říct, byl to zážitek.
Den dvanáctý: Skupina v "hudebním důchodu" - konec, které kapely Vás mrzí nejvíce?
(Myšleny jsou kapely, které už oficiálně nevystupují.)
Měl jsem na výběr hned několik skupin, ale vybral jsem si jednu, která mi za těch několik let, jež ji poslouchám, tak nějak přirostla k srdci. Jsou to- The Scorpions, prostě nezapomenutelná kapela.
Upravil/a Diego dne 17.04.2013 21:09
Jak už říkáš Scorpions byli vyjimečná kapela.
No a ještě Death zakladatele Death metalu. Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.