Norbi napsal: čo keby som mal pol textutak a pol tak ?
Myslím, že Rade nebude nadšený Je hezké, jak všichni chtějí červenou jakožto nejagresivnější barvu. Já, dobrý kněz, spokojím se s pouhou mírumilovnou modrou
ja to robím kvôli tomu že by som bol rád medic (čo tu vytrubujem minimálne týždeň) a k nim sedí červená s bielou a ináč neviem akú farbu brať, ty máš modrú, hrdla má červenú, mopi žltú, BW zelenú a len má bielu, a nakolko sa s nikým nechcem hádať ešte pred začiatkom tak som chcel spraviť taký "kompromis" DD
You can kill yourself, or die trying...
Lord Rade napsal:
Prostě si každý zvolte barvu, kterou budete chtít psát a napište mi ji spolu s přihláškou.
Takže teď si nic ještě zamlouvat nemůžete a půl textu mít barevně a druhej ne působí akorád chaoticky. Čím jednudušší tim lepší.
okej teda nechám to na náhodu volačo si vyberem
You can kill yourself, or die trying...
Sepíšu vám co všechno mi musíte poslat: 1) Vybraný charakter
2) 3 odpovědi na otázky
3) Stručný popis postavy (Charakteristiku)
4) Neuškodí když si zamluvíte i barvu
Ostatní věci budeme řešit potom.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ještě se chci zeptat k těm slabinám - můžu si zvolit i takovou slabinu, která odečítá od schopnosti, u které má moje postava 0? Např. kněz má 0 plížení, můžu si vzít dlouhána a získat tak -3 plížení? Znamenalo by to pak, že se mi bude taková schopnost hůř skillovat nebo že nepůjde skillovat vůbec?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
To je pravda, ale správně by sis mohl vybrat z každé odpovědi.. takže si klidně vyber toho dlouhána, ale půjdeš do mínusu. A to znamená, že budeš kněz hromotluk
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
nejako ma to tu znovu chytilo takže... môžem sa pridať? už sa teším ako si dám väzna takú chladnokrvnú vrahynu ako si ja vytvorím by som určo nechcela stretnúť v tmavej uličke... ani keby som bola zombík
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Hele k těm brokovnicím, ty tam píšeš že k brokovnici jsou 2 zásobníky, jenže na těch zbraních z DayZ není ani jedna brokovnice na zásobník, tak jak to teda je?
Norbi napsal:
takže s chell v skupine nie som .DD tam budem zbytočný ako doktor D
prečo myslíš? a hele moja postava nieje vraždiaca maniačka. na nu sa treba viac ako krivo pozrieť. vždy myslý na to či je vražda potrebná a ak nie tak to nehá. ked tak nad tým rozmíšlam toto by malo ísť tiež do charakterystiky. nemyslíš?
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.