Jinak, jak asi víte tak na FF byl český minecon, a na něm byla tahle moc povedená scénka: Sterakdary to komentuje výborně, a pak ta improvizace .. no pusťte si to, první dvě části stojí za to.. ta poslední mě tak nebavila
Mopidu napsal:
si to vygoogli. Já vždycky odešla od kompu a vrátila se se slaninou na talíři až když to skončilo (ale ne vždy to byla slanina, já jím u kompu i jiná jídla)
jináč dnes jsem dostavěla moji budoucí cookies farmu. Cookies jsou sice šmejd co dodává půl hungerbaru ale jsou to prostě COOKIES a tak si je budu vyrábět Pak už stačí jen po updatu zasadit Cocoa beans
nikde na googlu to preložené nieje ale eye of ender nefungovalo a keď som kopala tak tiež nič. len sa mi tam začalo ozývať aj chrčanie...
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
jo to jsem taky zapoměl dodat ale něco extra ? aby to mělo cenu vůbec pěstovat jako pumpkiny - to je to samý - dá se z toho udělat golem a dát si to na hlavu a to je všechno ( měli by tam přidat aspoň pumpkinovou polívku )
Cocoa beans jsou jen na cookies a na tu barvu, ale mohli by tam přidat kakao mlíko tam už je, tak proč ne kakao? Jo a pumpkin je ještě na sněhuláky.. a z nich se dá udělat nekonečná farma na sníh, což je celkem fajn.
Já sice mám, ale taky si musím trochu šetřit do života, ne? No a že nebude warez? Nebojte, však on to někdo dřív nebo pozdějc crackne, to bych se nebál.
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Měli jste si to koupit hned jako já, bylo to asi za 250 Kč, nebo tak nějak. Jinak podle mě je dobře že si to lidé musí koupit, protože Mojang si ty peníze zaslouží
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.