No tak jako tak, než se tímhle způsobem dostaneme na stranu 300 bude ještě chvíli trvat ... já osobně jedu za chvíli navštívit svoje rodiče, takže se tímto loučím
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ty jo! Oni to všichni tak promakávaj a já to chci udělat jen jednoduše, aby se tam zbytečně nepočítaly lvl. apod...
Všechno chci improvizovat a všechno vymýšlet na místě...
Whirt napsal:
Ty jo! Oni to všichni tak promakávaj a já to chci udělat jen jednoduše, aby se tam zbytečně nepočítaly lvl. apod...
Whirt napsal:
Já už to mám hotový a promyšlené i příběh podle LORE...
Ale jak se dostanete na ten ostrov to se dozvíte průběhu příběhu pokud tam teda budete chtít odplout.
Upravil/a Aurelius dne 08.09.2012 13:54
Whirt napsal:
Som nepochopil.
Co je na tom k nepochopení?
Rade si to plánuje už několik dní, kompletuje zbraně, příběh, vlastnosti.
hRDLA to samé!
Já bych ledatak naplánoval vlastnosti, možná lehce nastínil téma příběhu, možná jak bude vypadat mapa světa a ostatní bych nechal na mé fantasii v dané chvíli
Whirt napsal:
Som nepochopil.
Co je na tom k nepochopení?
Rade si to plánuje už několik dní, kompletuje zbraně, příběh, vlastnosti.
hRDLA to samé!
Já bych ledatak naplánoval vlastnosti, možná lehce nastínil téma příběhu, možná jak bude vypadat mapa světa a ostatní bych nechal na mé fantasii v dané chvíli
Whirt napsal:
Ještě něco... Až tam bude strana třista, tak si dejte pozor, aby jste ji nepřekročili
Já hned příjdu a zamču to snad... Musím jít řezat dřevo
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.