Jednou za čas... Přesněji každý 3. týden!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Mopidu napsal:
Ono to má nějakou periodičnost? Adri tys to počítal? Já dodnes myslela že je to náhodně
Takřka každou chvilku se mi to tu zobrazuje.. Je to pravidelný.. každý měsíc, ale někdy se stane, že je to dřív, jindy zas později.. Takže.. "3 týdny" je dostatečné objasnění cyklu...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Mopidu napsal:
Ono to má nějakou periodičnost? Adri tys to počítal? Já dodnes myslela že je to náhodně
Takřka každou chvilku se mi to tu zobrazuje.. Je to pravidelný.. každý měsíc, ale někdy se stane, že je to dřív, jindy zas později.. Takže.. "3 týdny" je dostatečné objasnění cyklu...
Takže...TO má krámy?
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Mopidu napsal:
Takže...TO má krámy?
Super, takže je fórum žena. Ohohoho.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Tak nic. Přišlo mi to matoucí, tak jsem se na to pořádně podíval, a letošní listopadovej BlizzCon je na Floridě V Praze je jen Road to BlizzCon (a je to v říjnu), což uvidím jestli tam půjdu...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Lordeeee Radeee. Na chatu je psycho troll tak nevím jestli tam si ale asi ne tak to radši napíšu sem ať tam nepíšu nějakýmu idiotoj co se za tebe vydává
Koukal jsem na jéércé a už ty collectorky zase nemaj. To určitě byly ty co lidem zrušili když si je nepotvrdili přes maaajl.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.